Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent İğdiroğlu: 'Hababam Sınıfı' en büyük servetim - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        'Hababam Sınıfı'nda rol alan ve gerçek isimlerinden çok, filmdeki lakaplarıyla tanınan oyunculardan, Antalya'da yaşamını sürdüren Bülent İğdiroğlu, halkın kendisine gösterdiği sevgiden oldukça memnun olduğunu söyledi.

        'Hababam Sınıfı', 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı', 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filmlerinde oynayan evli ve bir çocuk babası 68 yaşındaki İğdiroğlu, rol aldığı unutulmaz yapımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

        'Kalem Şakir' rolüyle tanınan İğdiroğlu, 'Hababam Sınıfı' kadrosunda yer almanın, kendisi için çok özel olduğunu söyledi.

        "İNSANLAR FİLMDE KENDİLERİNDEN BİR ŞEYLER BULDU"

        Yapımın nesiller boyu izlediğini, kendilerinin de büyük bir sevgiyle karşılaştıklarını aktaran Bülent İğdiroğlu,"Hababam Sınıfı' çok özel bir film... Hem güldürür hem de düşündürür, alabilene ise çok güzel mesajlar verir. Bu yapımı altı nesil izledi. İzlenme sebebi ise insanların filmde kendilerinden bir şeyler buluyor olmalarıydı." dedi.

        REKLAM

        Duayen olarak gördüğü usta oyuncularla iç içe zaman geçirdiklerini anlatan İğdiroğlu, onlardan anılarını, tecrübelerini istediklerini, çok güzel yaklaştıkları için de kendilerini hiç ayrı hissetmediklerini dile getirdi.

        "BİRÇOK SAHNEDE ROL YAPMADIK!"

        İğdiroğlu, Türkiye'de yaşayan herhangi birine sorulsa herkesin, "Keşke bizler de 'Hababam Sınıfı'nda yer alabilseydik." diyeceğini belirterek, şöyle konuştu:

        İşte bizler, o keşkeydik. Her zaman söylerim: Benim iki servetim var; Biri oğlum, diğeri de 'Hababam Sınıfı'... İkisi de beni ölümsüz yapıyor. Bilinenin aksine birçok sahne doğal ve habersiz çekimlerden oluştu. Filmlerimizde profesyoneller dahil, birçok sahnede rol yapmadık, bizler o anları yaşadık. Örneğin müfettiş sahnesinde rol yapmadık, yaşadık. Kahkahalarımız gerçekti. Kopya çekilen sahnelerde, okulda çektiğimiz kopyaların nasıl olduğunu gösterdik ve filme dahil oldu. Ertem Eğilmez öyle bir film çekiyordu ki hissetmiyorduk bile. Kamerayı unutuyor, o anı yaşıyorduk. Perdede gördüğünüz birçok sahne, haberimiz olmadan çekildi.

        Kemal Sunal ve Tarık Akan ile sahne sonrası ara verildiğinde de top oynadıklarını, sohbet ettiklerini vurgulayan ünlü oyuncu, "Sette inanılmaz bir birliktelik vardı. Futbol, voleybol oynadığımızı gördüğünüz o sahnelerin yüzde 80'inde gerçekten oynuyorduk. Kamera nerede, nasıl çekiyor, haberimiz yoktu." ifadelerini kullandı.

        'Hafize Ana' rolüyle filmde yer alan Adile Naşit'in, kendisi ve film ekibi için çok özel olduğunu aktaran Bülent İğdiroğlu, usta oyuncunun sette herkese bir anne, abla gibi olduğunu söyledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ