Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burak Özçivit'ten 'Fahriye Evcen' ve 'Karan' paylaşımı: Kuzum ve pasta kurdum - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında oyuncu Burak Özçivit ile dünyaevine giren ve 2019'da oğlu Karan'ı kucağına alan Fahriye Evcen, 35 yaşına bastı. Özçivit, eşinin doğum günü için kutlama organize etti.

        "KUZUM VE PASTA KURDUM"

        Karan ile birlikte Evcen'e sürpriz yapan Özçvit, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Ünlü oyuncunun, "Kuzum ve pasta kurdum" notunu düştüğü gönderi kısa sürede 456 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

        2

        "TÜM PASTALARIM SENİN"

        Evcen de oğlu ile birlikte çekilen bu fotoğrafını, "Tüm pastalarım senin" sözleriyle Instagram'dan paylaştı. Anne-oğulun neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "NİCE MUTLU SENELERE GÜZEL EŞİM"

        Burak Özçivit, dün de eşinin yeni yaşını sosyal medyadan kutlamıştı. Evcen ve oğlu ile birlikte verdikleri yeni pozu Instagram'dan paylaşan Burak Özçivit, gönderisine, "Nice mutlu, sağlıklı senelere güzel eşim. Doğum günün kutlu olsun" sözlerini not düşmüştü.

        "İLK KUTLAMAYI BURAK YAPTI"

        Ardından sürprizlerin iki gün önceden başladığını ifade eden Evcen, "İlk olarak Burak kutlama yaptı. Artık bu hafta 'Doğum günü' haftası olarak devam eder" şeklinde konuşmuştu.

        4

        "KARAN İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

        'Çalıkuşu' dizisinin setinde başlayan aşklarını evlenerek taçlandıran çiftten Evcen, Burak Özçivit ile birlikteliğini ve oğlunu, "Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi... Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas... Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum" sözleriyle anlatmıştı.

        5

        "ZAMAN ZAMAN ZORLANDIM"

        Oyuncu, ardından, "Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla televizyon açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp, gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ŞIK ELBİSELER GİYMEYİ ÖZLEDİM"

        Pandemi dönemiyle ilgili de konuşan Fahriye Evcen, "Şık elbiseler ve topuklu ayakkabı giymeyi özledim" demişti.

        "BAZEN DİNLENMEK GEREK"

        Evcen, ayrıca, "Uzun vadeli planlar yapmam. Sadece basamakları doğru şekilde çıkmaya çalışırım. Bazen durup, dinlenmek gerek. Şu an öyle bir dönemdeyim mesela. Odağında doğru yolun varsa, ilerlerken nerelere saptığının önemi yok" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "BİRİNİN ADIMLARINI TAKİP ETMEK SIKICI OLURDU"

        Oyunculuk kariyeri hakkında da konuşan Fahriye Evcen, "Kimseyi idol almadım ama birçok kişi bana ilham verdi. Birinin adımlarını takip etmek, sıkıcı olurdu. Her insan parmak izi gibi kendi kendini keşfetmeli" demişti. Oyuncu, kendisini hayatta en çok besleyen şeyin hayal etmek olduğunu da belirtmişti.

        8

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu" demişti.

        9

        "HASSASLAŞTIM"

        Ünlü isim, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım" sözleriyle anlatmıştı.