Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Kıratlı eski sevgilisi Ahmet Kural ile pişti oldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin (SE-SAM) kuruluşunun 34. yılı ve Türk Sinemasının 106. yılı onuruna düzenlenen ödül törenine ünlü isimler akın etti.

        Yeşilçam'ın yıldızlarını ve Türk sinemasının oyuncularını bir araya getiren etkinlik T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği’nin (SİNEGED) desteği, SE-SAM Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Atadeniz ve SE-SAM Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hakan Türkşen’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

        2

        Sunuculuğunu ve ödül töreninin organizasyonunu da üstlenen SE-SAM Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hakan Türkşen ile yapımcı ve senarist Nur Türkşen’in gerçekleştirdiği gecede, açılış konuşmalarını SE-SAM Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Atadeniz ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan gerçekleştirdi.

        3

        Törende Göksel Arsoy, Nevra Serezli, Cihat Tamer, Meral Çetinkaya, Ayşe Kökçü gibi Türk sinemasına damga vurmuş isimlerin yanı sıra Oktay Kaynarca, Eda Ece, Ahmet Kural, İlker İnanoğlu, Burcu Kıratlı gibi ünlü isimler ödüllerini aldılar.

        4

        Törene katılamayan Hülya Koçyiğit ve Ali Sunal, duygularını gönderdikleri bir video ile dile getirirken, Nurgül Yeşilçay’ın ödülünü ise yeğeni Buse Çelik teslim aldı.

        5

        PİŞTİ OLDULAR

        Etkinlikte, bir dönem nişanlı olan Burcu Kıratlı ile Ahmet Kural pişti oldu.

        6

        Kural, konuyla ilgili sorulardan kaçarken Kıratlı, "Olabilir böyle şeyler" diyerek geçiştirdi.

        7

        Öte yandan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 9 ay süren evliliklerinin ardından tekrar barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü çiftin, yine yollarını ayrıldıkları öne sürüldü.

        İkilinin birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ