Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa CANİ ANNE! Son Dakika: Bebeğini diri diri gömmüştü... Keşif yaptırıldı ve... - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olayda, Adıyaman Eski Belediye Mezarlığı'na 17 yaşındaki annesi Gülçin E. ve anneannesi Ülkü E. tarafından diri diri gömülen birkaç günlük bebek, bir grup lise öğrencisi tarafından bulunmuş ve gömüldüğü toprak altından çıkarılarak hastaneye ulaştırılmıştı.

        CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞLERDİ

        İHA'nın haberine göre, hemşireler tarafından Fatma isminin verildiği bebek, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış ve tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmişti.

        Olay sonrası yakalanarak gözaltına alınan bebeğin annesi Gülçin E. ve anneannesi Ülkü E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

        REKLAM

        Yaklaşık 1,5 aydır cezaevinde olan bebeğin annesi Gülçin E. ve anneannesi Ülkü E., yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Adıyaman’a getirildi.

        Adıyaman Eski Belediye Mezarlığı'nda yapılan kontroller sonrası mezarlığa getirilen Gülçin E. ve Ülkü E., burada olayı nasıl gerçekleştirdiklerini tek tek anlattı. Yaklaşık 2-3 saat süren keşif sonrasında Gülçin E., ve Ülkü E., yeniden cezaevi aracına bindirilerek kaldıkları cezaevine götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

         Bebek, canlı canlı toprağa gömülmüş!
        Bebek, canlı canlı toprağa gömülmüş! Haberi Görüntüle
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ