Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cara Delevingne: Hiç bu şekilde düşünmemiştim - Magazin haberleri
        1

        Modellik kariyeriyle olduğu kadar oynadığı filmlerdeki performanslarıyla da adından söz ettiren Cara Delevingne, Elle dergisine röportaj verdi.

        2

        Samimi açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki İngiliz yıldız, şunları söyledi:

        3

        Konu rol yapmaya geldiğinde moda endüstrisi beni bitirdi diyebilirim. İlk filmim 'Anna Karenina'da bir repliğim bile yoktu ama yine de yönetmenimiz Joe Wright, bana sürekli gelip, 'Cara yine modellik yapıyorsun. Anı yaşamıyorsun. Seksi görünmeye çalışıyorsun, bunu kesmelisin’ diyordu.

        4

        Oyunculuğun daha derin, modelliğin ise daha yüzeysel olduğunu söyleyen Delevingne, "Birinde kameranın nerede olduğunu sürekli bilmeniz, diğerindeyse bu durumu unutmanız gerekiyor. Bense hiç bu şekilde düşünmemiştim" şeklinde konuştu.

        5

        Moda sektöründe arkadaş edinmenin kolay olduğunu belirten Delevingne, "Aslında bu konuda bir beklentim yoktu ama Kendall Jenner'la yaptığımız birkaç çekimin ardından, birlikte kahve içtik ve dost olduk" ifadelerini kullandı.

        6

        Geçtiğimiz günlerde bir dergiye açıklamalarda bulunan Delevingne, çevresindeki negatif durumlardan her sabah ile akşam beş dakikalığına bile olsa yoga ve meditasyon yaparak kaçındığını dile getirmişti.

        7

        Sağlık konusunda uzmanları dinlediğini ifade eden 27 yaşındaki model, şunları söylemişti:

        8

        Telefonum uçuş modundayken uyuyorum. Radyo dalgaları yayıldığı zaman uykumu alamıyorum. Mesajlaşarak yattığım gecelerin sabahındaysa yorgun uyanıyorum.

        9

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cara Delevingne'in Twitter hesabı hack'lenmişti. Bilgisayar korsanı, 27 yaşındaki İngiliz modelin Ashley Benson ile ilişkisi ve başka özel bilgilerini yayınlamıştı.