Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cardi B.'nin alışveriş kıyafeti olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Lüks yaşantısı, paylaşımları ve giyim tarzıyla gündemden düşmeyen Amerikalı şarkıcı Cardi B., önceki gün rapçi eşi Offset ile Beverly Hills'de objektiflere takıldı. 28 yaşındaki şarkıcı, ilginç kıyafetiyle yine dikkat çekti.

        2

        Üst kısmı kazak gibi görünen, şeffaf bir tulum izlenimi uyandıran elbisesiyle meraklı bakışları üzerinde toplayan Cardi B., kıyafetine uygun renkte de bir maske tercih etti.

        3

        Cardi B.'nin aksine 29 yaşındaki eşi Offset'in ise günlük spor bir kıyafet tercih ettiği görüldü. Gerçek adı Kiari Kendrell Cephus rapçi, bir ara cep telefonuyla eşinin videosunu çekti.

        4

        PARA SAÇIYOR!

        Öte yandan Noel'i kendisi gibi rapçi olan sevgilisi ile birlikte aldığı 5.8 milyon dolara satın aldığı malikanede geçiren B., iki yaşındaki kızı Kulture'ya aldığı hediye ile konuşulmuştu.

        5

        Lüks yaşantısı ve yaptığı harcamalarla adından söz ettiren şarkıcı, kızına ünlü bir markanın imzasını taşıyan bin dolarlık (yaklaşık 7 bin 500 TL değerinde) oyuncak bebek almıştı.

        6

        Ünlü rapçi, daha önce de kızı için satın aldığı pırlanta taşlı yüzükle gündem olmuştu.

        EŞİNDEN 4 MİLYON DOLARLIK YÜZÜK

        Cardi B'ye eşi tarafından hediye edilen 4 milyon dolar değerinde elmas yüzük de uzun süre konuşulmuştu. Cardi B, geçtiğimiz yaz aylarında da ünlü bir markanın çantalarından dört tane birden almasıyla gündem olmuştu.

        7

        Ünlü rapçi 2017 yılında meslektaşı Offset ile evlendi. Çiftin Kulture Kiari Cephus adını verdikleri 2018 doğumlu bir kız çocukları bulunuyor.

        Bir süre önce ayrılacaklarını açıklayan ünlü çift, daha sonra tekrar bir araya gelmeye karar vermişti.

        8

        STRİPTİZ KULÜPTEN GRAMMY'E

        Cardi B, 19 yaşında striptiz yapmaya başladı ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyurdu. Ekonomik olarak zor günler geçiren yıldız, 2015 yılında kadrosuna katıldığı VH1 reality şovu Love & Hip Hop: New York ile tanınırlığını artırdı. 2016 yılında çıkardığı ilk mixtape'i Gangsta Bitch Music, Vol. 1 ile müzik kariyerine adım attı.

        Şubat 2017'de Atlantic Records ile kontrat yaptı. İlk single'ı "Bodak Yellow"un Billboard Hot 100 listesinde zirveye yerleşmesiyle Lauryn Hill'in (1998) ardından solo bir şarkıyla bunu başaran ikinci kadın rap sanatçısı oldu.

        9

        2017 yılında G-Eazy'ye eşlik ettiği "No Limit" ve Migos'a eşlik ettiği "MotorSport" single'ları ile listelerde üst sıralarda yer almayı sürdürdü. İkinci single'ı "Bartier Cardi"nin ardından 2018 yılı başında "Finesse" remiksinde Bruno Mars'a eşlik etti. Bu arada, "Bodak Yellow" ile iki dalda Grammy Ödülü'ne aday gösterildi.

        Cardi B, Nisan 2018'de Invasion of Privacy adını taşıyan ilk stüdyo albümünü yayınladı. Chance the Rapper, YG, Kehlani ve SZA gibi isimlerle ortak çalışmaların yer aldığı albüm, Billboard 200 listesine bir numaradan girdi.

        Cardi B., 61. Grammy Ödülleri'nde (2019 Grammy) "en iyi rap albümü" ödülünü kazanan ve bu alanda ödül alan ilk kadın oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ