Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 13. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Kadir ve Zeynep'in itiraf akşamları

        Çarpışma 13. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. KadirveKerem’in dertleştikleri ve efkar dağıtıkları gecede, aynı mekana ansızınZeynepveCemrede geliyor. Birbirlerine olan kırgınlıklarından, kızgınlıklarından ötürü erkekler ayrı, kızlar ayrı masalara oturuyor ve aralarında soğuk rüzgarlar esiyor.Kadir’inKerem’le konuşurken, kendisiyle ilgili sevgi dolu itiraflarına kulak misafiri olanZeynepde,Kadir’e yıllardır kalbinde tuttuklarını itiraf ediyor.KadirileZeyneparasında bundan sonra neler yaşanacak, büyük aşkları yeniden alevlenecek mi soruları ise merak konusu oluyor.

        ÇARPIŞMA 13. BÖLÜM TANITIMI

        REKLAM

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        ÇARPIŞMA’NIN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

        Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 12. bölümünde;Veli, Zeynep’eCansız’ınKadir’in babası olduğu bilgisini verdi.Zeynep’inKadir’e annesini vermesi teklifini de, kendisi hakkındaki şikayetlerini geri çekmesi veKadir’den vazgeçmesi şartı ile kabul etti.Kadir,Gürcü’ye ulaştı ve ona parasını çalanınVeliolduğunu söyledi.Gürcü, Veli’yi buldu ve onuKadir’e teslim etti.

        Kadir, yaptıklarının hesabını sormak veCansız’ın yerini öğrenmek içinVeli’yi ilk etapta polise teslim etmedi.Veli’yiKadir’in elinden, daha sonra halenVeli’ye çalıştığı anlaşılanAdemaldı. Bu sıradaKadir,Veli’den kendisi ve annesi hakkında öğrendikleriyle bir kez daha duygusal bir yıkım yaşadı.Kadir, Veli’nin hapse gireceğini düşünürken,Zeynepşikayetlerini geri çektiği için kısa süre içinde serbest kalacağını öğrenince şoke oldu. Öfkeyle eve gelenKadir, Zeynep’in şikayetini annesini bulması için çektiğini söylemesine rağmen, sözleriyle onu incitti.

        Veli,Kadir onu emniyete getirdikten kısa bir süre sonra serbest bırakıldı.Zeynepşikayetini çektiği için serbest kalanVeli,Zeynep’e verdiği sözü tuttu veAsiye’nin adresiniKadir’e verdi.Kadir, annesiAsiye’nin evini buldu. Anne – oğul yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geldi.Asiye,Kadir’i karşısında görünce gözlerinden yaş, dudaklarından ise ‘oğlum’ sözü döküldü.

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğiniUluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ