Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Seni öldüreceğim!

        Çarpışma 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.KadirveCansızarasındaki telefon görüşmelerinin yanı sıra cezaevinde kalabalık bir grupla kavgaya girişenKerem’in çaresizliği heyecan ve merak uyandırıyor.KeremileCemreaşkının alevlendiği,Veli’ninKadir’le karşı karşıya geldiği,Kadir’in kendisini kışkırtanSelim’e dersini verdiği anların da dikkat çektiği tanıtım yeni bölümün sürprizlerle dolu olacağının işaretlerini veriyor. İşte, Çarpışma 16. yeni bölüm dair tüm detaylar...

        ÇARPIŞMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        REKLAM

        ÇARPIŞMA’NIN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelen 15. bölümündeKadir,Cansız’ınAsiye’nin evinde olduğuna dair ihbar olduğunu öğrenince heyecanla içeri girdi. Kendisine tuzak kurulduğunu anlayanCansızevin çatısına çıktı. Bu sıradaKadirbir ses duydu ve önce o arkasından da polisler çatıya çıktı.Cansızyakalanmasına ramak kala,Kadir’den ve polislerden kaçmayı başardı.KadirileCansız’ı birbirlerine kırdırmayı amaçlayanVeli’nin planı tutmadı.ZeynepveAsiye, KadirileCansız’ı karşı karşıya getirmek isteyeninVeliolduğunu anladı.ZeynepdeCansızkozunuVeli’ye karşı kullandı.Kerem, cinayet şube polislerince gözaltına alındı ve emniyete getirildi.Kadir, Kerem’in tutuklandığı haberini alır almaz önceKerem’in yanına gitti, sonra ona kurulan kumpası ortaya çıkarmak için harekete geçti.

        REKLAM

        CemredeKerem’in avukatlığını üstlendi.KadirveCemre,Kerem’i kurtarmak için birlikte hareket etti. Ancak ulaştıkları bilgi ve belgeler,Kerem’in serbest kalmasına yeterli olmadı.Selim, Kerem’in cezaevinden çıkmaması için yeni planlar yaptı,Veli’dendestek istedi.Veli, Kerem’in cezaevinde öldürüleceğini söyledi.Zeynep,Kadir’eSelim’in bilgisayarındaki dosyaların kopyalarının yer aldığı bir hard disk verdi.SelimdeVeli’yle birlikteZeynep’e tuzak kurdu.Zeynep’in imzası bulunan tüm dosyaları inceleyenSelim, Zeynep’in hesabına gizliden para yatırıp, onu zimmetine para geçirmekle suçlamayı planladı.Kadir,Zeynep, CemreveBelma,Selim’e karşı birleşti. Her biri elinde ayrı ayrı bilgi ve belgelerleSelim’in karşısına geçti.Kadir,Zeynep, CemreveBelma, bildikleriyleSelim’i dört bir yandan ablukaya aldı.Kadir’in ‘İstediklerimizi verir misin, yoksa ben zorla mı alayım?’ sorusuSelim’i şoke etti.

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğiniUluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ