Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 6. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Oyun kurma sırası Adalı'da!

        ‘Çarpışma’dizisinin merakla beklenen 6. Bölümünün 3. tanıtımı da yayınlandı.ZeynepveGalip’e birlikte bir oyun kuracaklarını söyleyenAdalı’nın,Veli’yi alt etmek için harekete geçtiği tanıtımdaMeral’in,Cemre’ye ihanet videosunu göstermesiCemre’de şok etkisi yaratıyor.Adalıve ekibinin onlarca kişiyle kıran kırana bir kavgaya tutuştuklarının görüldüğü tanıtımda,Veli’nin eline silah tutuşturduğuZeynep’e zorla ateş ettirdiği anlar ise nefesleri kesiyor.

        ÇARPIŞMA 6. YENİ BÖLÜM 3. FRAGMANI

        ÇARPIŞMA 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

        REKLAM

        ÇARPIŞMA 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        ÇARPIŞMA'NIN 6. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Adalı planınıZeynep’e veGalip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yandaVelide boş durmaz.ZeynepveGalip’le temas kurar.Yakup’un başına silah dayadığıCemreölümle burun burunadır.Kerembir fırsatını bulup,Yakup’un üzerine atılır.Kerem, Cemre, MerveveYakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır.

        REKLAM

        Zeynep,Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur.Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş,Adalıharekete geçmiştir. Aynı anlarda,AdalıileVeli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ