Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Zeynep, Veli'yi bıçaklıyor

        Ay Yapım’ınShow TV’de ekrana gelen, yüksek temposu ve heyecan dolu hikayesi ile izleyicilerinin Perşembe akşamları ekran tutkusu haline gelen ‘Çarpışma’dizisinin merakla beklenen 7. Bölüm tanıtımı yayınlandı.Veli’ninZeynep’e,Cemre’nin deKerem’e yaptığı itiraflar dikkatleri çekerken,Kerem’in kendisinden gözyaşları içinde yardım isteyenMeral’e vereceği cevap ise merak uyandırıyor.

        ÇARPIŞMA 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        ÇARPIŞMA’NIN 6. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

        Çarpışma’nın 6. bölümünde;Kerem,Cemre’nin başına silah dayayanYakup’un üzerine atıldı veKeremvuruldu.CemreveDemir,Kerem’i; onunCemre’yi bıçakladığı villaya getirdi.Demir, Belma’yı aradı veKerem’i ölüme terk edeceğini ağzından kaçırdı.Demir’in konuşmasını duyanKeremgizlice evden çıktı veKadir’in evine geldi.Meral, Cemre’nin varlığını bildiği ama görmediği videodaki görüntüleri ona izletti.Adalı, Veli’yialt etmeyiplanladığı oyununaZeynepveGalip’e de dahil ederek harekete geçti.Haydarbüyük bir hata yaptı veKadir’in ekibini operasyona zamansız bir şekilde dahil etti.Haydar’ın hatası pahalıya patladı veKadir’in planı açığa çıktı.Veli, ZeynepveGalip’i avucunun içine aldı.Kadir’in önüne de büyük bir engel çıkarırdı.

        Veli, Aylin’in yaşaması içinZeynep’e,Galip’i öldürmesi gerektiğini söyledi.Zeynepbunu şiddetle reddetse deVeli, Zeynep’in eline bir silah verdi. Silahı onunla birlikte tuttu, tetiğiZeynep’le birlikte çekti veGalipvuruldu. GeçmişteKadir, Veli’nin uyuşturucu işine bulaştığını öğrendi ve ona suçüstü yaptı.Veli, Kadir’e teslimatı zamanında yapamazsa ailesinin katledileceğini söyledi.Velibir fırsatını buldu ve kaçtı. Ailesinin katledileceğini bilenVeli, süratle evine ulaşmaya çalıştı. Aynı anlardaKadirdeVeli’nin evinin yolunu tuttu. Ama neKadirne deVeli, katillerden önce eve yetişemedi.Veli’nin babası, annesi, kız kardeşi ve erkek kardeşi katledildi.Velibütün ailesini, her şeyini kaybetti ve bunun sorumlusu olarak daKadir’i gördü.

        REKLAM

        ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM İZLE

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği,Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ