Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cate Blanchett: Korkup, harekete geçmeliyiz
        1

        52 yaşındaki Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ve Meryl Streep gibi yıldızlarla birlikte rol aldığı ve 10 Aralık’ta vizyona girecek olan "Yukarıya Bakma (Don't Look Up)" adlı filmin tanıtımı için röportaj verdi.

        2

        "HAREKETE GEÇİLMELİ"

        Dünya'yı yok edecek yaklaşan bir kuyruklu yıldız hakkında insanlığı uyarmaya çalışan iki astronomu konu alan söz konusu film siyasilere eleştiri niteliğinde olurken, Blanchett insanların küresel ısınma için harekete geçmesi gerektiğini dile getirdi.

        3

        "FELAKET OLUR!"

        Liderlerin küresel ısınmayı 1.5 santigratla sınırlama hedefinin yeterli olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Herkes pozitif olmaya çalışıyor. 1.5 derece küresel ısınmadan bahsediyor ama 1.5 yine de felaket olur." şeklinde konuştu.

        4

        "BU KORKUYLA YÜZLEŞECEK KADAR CESUR OLUN!"

        Cate Blanchett, ayrıca, "Küresel ısınmadan korkmalı ve değişim talep etmeliyiz. Bu korkuyla yüzleşecek ve bu konuda bir şeyler yapacak kadar cesur olun." dedi.

        5

        "HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORUZ?"

        Öte yandan daha önce kadın-erkek eşitliğine de değinen Oscarlı yıldız, "Hala ortak kullanılmayan tuvaletleri veya kadınların askerlik yapmamasını tartışıyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz?" çıkışıyla dikkat çekmişti.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ