Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Cenaze' husumetinde meydan savaşı: 2 ölü, 4 yaralı!

        Antalya'da, cenazeye katılmama nedeniyle aralarında 6 aydır husumet bulunan iki aile kavgasında Huni Karadeniz ve Vehbi Gündüz öldü, 4 kişi de bıçakla yaralandı.

        Olay dün saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesi Kütükçü Köprüsü'nde meydana geldi. Cenazeye katılmama nedeniyle 6 aydır aralarında husumet bulunan iki ailenin üyeleri, akşam saatlerinde yol ortasında karşılaştı.

        Taraflar birbirlerine taş, sopa ve bıçakla saldırdı. İki aileden 12 kişinin katıldığı kavgada, Huni Karadeniz yaşamını yitirdi. R.G., V.G., F.G., M.K. ve S.K. ise bıçakla yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 5 yaralı, ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Vehbi Gündüz de tedaviye alındığı hastanede sabaha karşı yaşamını yitirdi.

        OLAY YERİNDE BIÇAK, BALTA, ÇAPA

        Kavgaya karışanlardan 4'ü polis tarafından gözaltına alınırken, olay sonrası kaçan C.K. ve E.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, 3 adet bıçak, 5 adet kazma sopası, 1 adet balta ve 1 adet çapa ele geçirildi.

        Taraflar arasındaki husumetin, 6 ay öncesine dayandığı ortaya çıktı. Olaydan 6 ay önce C.K.'nin kardeşi E.K.'nin öldürüldüğü, diğer aile üyelerinin cenaze törenine katılmadığı, bu nedenle taraflar arasında husumet olduğu kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ