Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin OLAY AÇIKLAMA! Ceren Hindistan: İki dadı, aşçı, şoför olmazsa çocuk yapmam! - Son dakika Magazin haberleri
        1

        Ekranlardan uzak olan ve bir süredir Maldivler'de tatil yapan oyuncu Ceren Hindistan, açıklamalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

        "Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun yoksa öyle mi denk geliyor?" sorusuna, "Fakiri ne yapayım?" yanıtını veren Hindistan'ın bu yanıtına sosyal medyada yorum yağmıştı.

        2

        "İKİ DADI, AŞÇI, ŞOFÖR TUTMAZSA DOĞURMAM!"

        Arya adında bir kızı olan Ceren Hindistan şimdi de, "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorluk çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam" sözleriyle tepki çekti.

        32 yaşındaki oyuncunun bu sözleri de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

        3

        "KÜFREDER GİBİ BAKTILAR"

        Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, merak edilenlerini anlatmıştı.

        Ceren Hindistan, "Unutamadığınız komik, güzel bir anınız varsa anlatır mısınız?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Hayatımda ilk Fenerbahçe maçına gittiğimde 18 yaşındaydım. İkinci yarı muhteşem bir gol attık. Ben çığlık çığlığa bağırıyorum. (Güya tezahürat edeceğim). Ama bir tuhaflık vardı. Bütün stadyum bana küfreder gibi baktı. Meğer ilk yarıdan sonra kaleler değişiyormuş. Ben hep sağ tarafa kim gol atar diye bekliyordum. Sessiz sedasız uzaklaştım stattan. Uzun bir dönem futbola tövbe etmiştim.

        4

        Hindistan, "En sevmediğin bir takıntın var mı?" sorusu üzerine, "Aynı tonda konuşan insanlarla sohbet edemiyorum. Sıkılıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        "FAKİRİ NE YAPAYIM?"

        "Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun yoksa öyle mi denk geliyor?" sorusuna, "Fakiri ne yapayım?" yanıtını veren Ceren Hindistan'ın bu yanıtına sosyal medyada yorum yağmıştı.

        5

        "ARTIK AKILLANDIM"

        Oyuncu, "Erkek arkadaşınızı nazar değer diye mi göstermiyorsunuz?" sorusuna ise, "Yok canım ne nazarı. Şimdiye kadar hep ulu orta yaşadım. Artık aklım başıma geldi. Özelimi göstermeme konusunda akıllandım sadece. Annemin, babamın ve kızımın haricinde kimsenin bilmesine gerek yok" şeklinde cevap vermişti.

        6

        ÜMİT ASLAN'DAN OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILDI

        Ceren Hindistan, 2018'de kızı Arya'nın babası Ümit Aslan ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

        Hindistan'ın, "Çok büyük açıklamalar yapacağım. Az daha sabır... Bütün açılan davaları kazandım. Son bir davamız kaldı. Onu da alacağız, zaten hiç korkumuz olmadı. Sonra açıklayacaklarıma şok olacaksınız" sözleri dikkat çekmişti.

        7

        'KIZINI TEDAVİ ETTİRMİYOR' İDDİASI

        Ümit Aslan'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrılan Hindistan hakkında, İstanbul'daki özel bir hastanenin yönetimi, "Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor. Kemoterapiyi reddediyor" iddiasıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuş, Hindistan'ın 2.5 yaşındaki kızı Arya hakkında koruma kararı verilmesini istemişti.

        8

        Hastane yetkilileri dava dilekçelerinde küçük kızın tedavi edilmesini de talep etmişti.

        Ceren Hindistan da Instagram hesabından, "Hastanenin eksikleri vardı, oradan elimizden kötü delillerle çıktık. Kuyruk acıları var" şeklinde paylaşımlarda bulunmuştu.

        Ceren Hindistan'ın adı daha önce Mustafa Sandal ile aşk dedikodularına karışmıştı.

        9
        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ