Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

AA'da yer alan habere göre ziyaretin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Özel, Özdağ'ın tutukluluk halinin sona ermesine ilişkin, "Bir utanç son buldu." ifadesini kullandı.

Özel, tüm siyasi tutukluların bir an önce serbest kalmaları gerektiğini belirterek, "Elbette davalar olur, kimse yargılanmaktan muaf değil ancak Sayın Erdoğan yıllarca yargılandı ama bir kez olsun gözaltına alınmadı, bir gün tutuklu kalmadı. Cezası onaylandığında dahi cezaevine telefonla davet edildi. Şimdi kendisine yapılmayan bu muameleyi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na ya da Sayın Ümit Özdağ'a yapıyor oluşu, son derece utanç verici. Dünün mağdurunun bugünün zalimi olmasını bu millet kabul etmiyor, biz de kabul etmiyoruz." diye konuştu.

"İSTENMEYEN OLAYLAR BÜTÜNÜ OLUŞMUŞ"

Dervişoğlu'nun, TBMM Genel Kurulunda yaşanan tartışma sebebiyle Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl ve CHP'ye ilişkin sosyal medya paylaşımının sorulması üzerine Özel, "Mecliste dün akşam, zaman zaman yaşanan bir talihsiz Meclis ve iletişim kazası olmuş." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ