Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chris Rock: Will Smith bana saçma bir şaka yüzünden vurdu! - Magazin haberleri
        1

        Will Smith (53), Oscar Ödülleri töreninde komedyen Chris Rock'a (57) tokat attıktan sonra kamera karşısına geçmemişti.

        2

        BBC Türkçe'nin aktardığına göre; sosyal medyadan bir video yayınlayan Smith, uzun süren sessizliğinin nedenini açıklamıştı. Ünlü aktör, düşünmeye ve yaşananları sindirmeye ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

        Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Will Smith, Chris Rock’tan ve komedyenin ailesinden özür dilemişti.

        3

        "EŞİMİN NE YAPACAĞIMDAN HABERİ YOKTU"

        Jada Pinkett Smith'ten de özür dileyen Smith, eşinin ne yapacağından haberi olmadığını aktarmıştı.

        "HATIRLAMIYORUM"

        Will Smith, aynı zamanda tokadın ardından törende yaşananları ve yaptığı konuşmayı çok net hatırlamadığını ve hafızasının bulanık olduğunu söylemişti.

        Bu davranışının o gün ödül alan ya da aday olan sanatçıların da önüne geçtiğini belirten Smith, törende aday olan herkesten de özür dilemişti.

        4

        Smith, törenden sonra Chris Rock'a ulaştığını ancak komedyeninin henüz yaşananları konuşmaya hazır olmadığı yanıtını verdiğini aktarmıştı.

        Ünlü oyuncu, Chris Rock’ın hazır hissettiğinde kendisine ulaşabileceğini kaydetmiş ve "Chris, senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilebilir değil. Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım. O an fark etmediğin şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris'in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, özellikle Tony Rock'tan özür dilemek istiyorum. Tony ile harika bir ilişkimiz vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz" demişti.

        5

        "YAPTIĞIM EN KİBAR ŞAKAYDI"

        Smith'in özrüne bir cevap vermeyen Chris Rock, tüm bunların ardından Dave Chappelle ile İngiltere turnesindeyken Liverpool'daki bir gösteri sırasında, Chappelle kendisine Oscar'ın skandal tokatını sorduğunda dikkat çeken bir yorumda bulundu.

        6

        "WILL SMITH ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ!"

        DailyMail'de yer alan habere göre; Chappelle, Rock'a "Tokat acıttı mı?" diye sordu. Rock ise, "Evet acıttı... Bana saçma bir şaka yüzünden vurdu, bu şimdiye kadar yaptığım en kibar şakaydı üstelik" cevabını verdi. Ünlü komedyen daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Will 30 yıl boyunca mükemmel bir insan izlenimi verdi ama sonra maskesini çıkardı ve bize geri kalanımız kadar çirkin olduğunu gösterdi! Sonuç ne olursa olsun... Umarım maskesini tekrar takmaz ve gerçek yüzünün nefes almasına izin verir.

        7

        NELER OLMUŞTU?

        Will Smith, Oscar ödül töreninde, eşi Jada Pinkett Smith hakkında Rock'un sahnede şaka yapması üzerine komedyene tokat atmıştı.

        Rock, Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili bir ifade kullanmıştı. Bunun üzerine Smith, sahneye doğru yürümüş ve Rock'a tokat atmıştı.

        "EŞİMİN ADINI LANET AĞZINA ALMA!"

        Başta parodi sanılan olayın ardından Smith'in, "Eşimin adını lanet ağzına alma!" diye bağırmasıyla ortam gerilmişti.

        8

        Daha sonra Smith'in 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazandığı açıklanmıştı. Smith, ödülünü alırken yaptığı konuşmada gözyaşları içinde olaydan dolayı özür dilemişti.

        9

        10 YIL BOYUNCA ETKİNLİKLERE KATILMASI YASAK

        Smith, mart ayından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da yaşananlardan ötürü özür dilemişti.

        Akademi, Smith’in 10 yıl boyunca etkinliklerine katılmasını yasaklamıştı.

        Fotoğraflar: AP, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ