Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chrissy Teigen bebeğini kaybetti: Daha önce böyle bir acı hissetmemiştik - Magazin haberleri
        1

        Üçüncü kez anne ve baba olmaya hazırlanan Chrissy Teigen-John Legend çiftinden kötü haber geldi.

        34 yaşındaki Teigen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeklerini kaybettiği duyurdu.

        2

        Geçtiğimiz pazar günü yoğun kanama nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ifade eden Teigen, kan verilse de yapılan bütün müdahalelere rağmen bebeğini kaybettiğini açıkladı.

        Hastanede çekilen karelerini yayınlayan model, o anları, neler hissettiğini ve neler düşündüğünü de takipçileriyle paylaştı.

        3

        Şok olduklarını ve daha önce hiç bilmedikleri derin bir acı içinde olduklarını belirten Teigen, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Daha önce bebeklerimizin isimleri konusunda onlar doğduktan sonra karar vermiştik, sadece hastaneden ayrılmadan birkaç dakika önce. Ama bir sebepten karnımdaki bu küçük adama Jack adını verdik.

        O bizim için her zaman Jack olacak. Jack, küçük ailemizin bir parçası olmak için çok çaba harcadı ve sonsuza kadar da öyle olacak.

        4

        Chrissy Teigen, ardından kaybettiği bebeği için, "Hayatta kalabilmen için ihtiyacın olan evi sana veremediğimiz için çok üzgünüm. Seni her zaman çok seveceğiz" satırlarını yazdı.

        5

        Hastane çıkışında Twitter hesabından da bir paylaşımda bulunan model, "Hastaneden eve bebeksiz olarak gidiyoruz. Bu nasıl gerçek olabilir?" sözleriyle takipçilerini duygulandırdı.

        6

        Amerikalı model Chrissy Teigen, 2013 yılında şarkıcı John Legend ile dünyaevine girdi.

        Çiftin Luna ve Miles adında iki çocukları bulunuyor.