Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çukur'un Cumali'si Necip Memili: Balayımız Balat'ta olacak - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Cumali karakterine hayat veren Necip Memili, uzun süredir birlikte olduğu Didem Dayıcıoğlu ile dün dünyaevine girdi.

        2

        Çiftin yakın arkadaşlarının katıldığı törende Necip Memili'nin nikah şahitliğini Caner Cindoruk, Didem Dayıcıoğlu'nun nikah şahitliğini ise Defne Samyeli yaptı.

        3

        Aile arasında düzenlenen düğün eğlencesine Çukur'un başarılı oyuncuları Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve Aras Bulut İynemli de katıldı.

        4

        Nikahın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, "Kendi aramızda keyifli bir düğün eğlencesi yaptık" diye konuştu.

        5

        "BALAYIMIZ BALAT'TA OLACAK"

        "Balayı nerede olacak?" sorusuna ise Memili, "Balayımız Balat'ta olacak. Yarın sabah sete gideceğim, çalışıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

        6

        Öner Erkan'la mekandan ayrılan Rıza Kocaoğlu, Necip Memili-Didem Dayıcıoğlu çiftini tebrik ederek hızla uzaklaştı.

        7

        "BİZİM İÇİN ONUR VERİCİ"

        Sevgilisi Bige Önal'la birlikte dizideki partnerini yalnız bırakmayan Aras Bulut İynemli, Nejat İşler'in diziye dahil olması hakkında, "Çok güzel oldu Nejat ağabeyin gelmesi. Onun bizim dizimizde olması, bizim için onur verici. Kendisi de çok mutlu bizim aramızda olduğundan" şeklinde konuştu.

        8

        "BEN KIZ TARAFIYDIM"

        Didem Dayıcıoğlu'nun nikah şahidi olan Defne Samyeli, yakın arkadaşı hakkında, "Harika bir nikah kıydık, ben kız tarafıydım. Didem benim kardeşim sayılır" ifadelerini kullandı.

        9

        "EVLİLİK GÜZEL BİR ŞEY"

        Muhabirlerin "Sizin evliliğe bakışınız nasıl?" sorusuna Samyeli, "Evlilik güzel bir şey. Bakın boyumdan büyük çocuklarım var" diye yanıt verdi.

        10

        "HAYALİM VAR"

        Yeni çıkan şarkısı hakkında da konuşan Samyeli, "Dua etmiştim güzel bir şarkı gelsin diye, cep telefonuma Sezen Aksu'dan mesaj geldi. Sezen Hanım'ın desteğini almak çok başka bir şey. Benim de Harbiye'de konser verme hayalim var ama davetiye göndermeden doldurmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

        11

        Mustafa Sandal'ın kitabında kendisiyle aşk yaşadığını iddia etmesine sinirlenen Defne Samyeli, dava açmaya karar vermişti. Sandal, geri adım atıp kitabın bir sonraki basımında kendisiyle alakalı yazıyı kaldırmıştı.

        12

        "BEN DURUŞU OLAN BİRİSİYİM"

        Defne Samyeli, konuyla ilgili, "Doğru bir adım olmuş ama ben yine de davayı açacağım. Ben bu konuda bir açıklama beklemiştim ama böyle bir açıklama gelmedi. Kadınların bu şekilde isimlerinin kullanılması benim için yanlış. Ben duruşu olan birisiyim" şeklinde konuştu.