Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Defne Samyeli: Hiçbir zaman karışmadım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, dün akşam Raşit Bağzıbağlı'nın Levent'teki moda evinden çıkarken görüntülendi.

        2

        Gazetecilerin sorularını yanıtlayan 48 yaşındaki Samyeli, pandemi sürecinde en çok sahneleri özlediğini ifade etti. Yeni bir single hazırlığında olduğunu da sözlerine ekleyen Samyeli, koronavirüs salgınının bir an önce bitmesini diledi.

        3

        "HİÇBİR ZAMAN KARIŞMADIM"

        Gazetecilerin "Kızlarınız Deren Talu ve Derin Talu'nun giyim tarzlarına karışıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Defne Samyeli, "Hiçbir zaman karışmadım, karışmam da. Dekolte dediğimiz şey kime göre dekolte, kime göre değil? Benim giyim tarzımı da dekolteli bulan vardır belki" dedi.

        4

        "DOĞRU EVLİLİK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

        Evlilikle ilgili de açıklamalarda bulunan Samyeli, "Güzel bir evlilik, şahane bir şey. Doğru insanla doğru evlilik çok güzel bir şey" şeklinde konuştu.

        5

        "GERÇEK HAYAT BÖYLE DEĞİL"

        İlişkiler hakkında açıklamalarda bulunan Defne Samyeli, şunları söylemişti:

        Sevdiğin birisiyle aynı yatakta isterse horlasın, sarılıp uyumak da çok güzeldir ama filmlerde falan öyle mükemmel yansıtılıyor ki her şey... Hayır, gerçek hayat böyle değil. Anlaşmazlıklar da olmalı ilişkide.

        6

        "İlişkilerin içinde güzellikler olduğu gibi çirkinlikler de var" diyen Defne Samyeli, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Ben seni en çirkin halinle görüp, öyle sevebilmeliyim. Kavga edebilmeli, geçim problemleri yaşayıp, altından birlikte kalkabilmeliyiz. Günün sonunda 'İyi ki var' dediğin kişi, ömrünü beraber geçirebileceğin kişidir.

        Doğru parçalar birbirini bulup, doğru yerlerden bağlandığı zaman tadından yenmez bir şey olabiliyor ilişki. Olmadığı zaman da gereği yok.

        7

        İki çocuk annesi olan Samyeli, tek eşliliğe inanan biri olduğunu da sözlerine eklemişti.

        Karantinanın ilk günlerini nasıl değerlendirdiğini anlatan Defne Samyeli, annelik hakkında da konuşmuştu.

        8

        Samyeli, "Önce 'En sonunda kendime vakit ayırdım' diye sevindim. Spor, müzik dersleri, şan dersi derken 1,5 ay sonra depresyon başladı, motivasyonum bitti. Pijamalarımla kanepede çekirdek yedim" demişti.

        9

        "ANNE OLMAK BENİM TERCİHİM DEĞİLDİ"

        Cem Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Deren ve Derin ile ilgili konuşan Defne Samyeli, şunları söylemişti:

        İyi ki genç anne olmuşum. Anne olmak benim tercihim değildi ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı. Bizim yaşlarımızda kız arkadaştan alabileceğin her şeyi onlardan alıyorsun. Sırtımı yaslayabileceğim bir destek olarak, en yakın dostundan alabileceğini onlardan alıyorsun, yeri geldiğinde annelik de yapıyorlar sana aslında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ