Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan iddialı pozlar - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle sık sık adından söz ettiren Derin Talu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        3 Eylül'de 18 yaşına giren Talu, geçtiğimiz gün bir marka için lila renkli mayosuyla objektif karşısına geçti.

        3

        Verdiği iddialı pozları Instagram hesabından yayınlayan Derin Talu'nun fotoğrafları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        "KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYORUZ!"

        Öte yandan eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızları Deren ve Derin'in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili konuşmuştu. Samyeli, "Kameraların önünde doğdukları için dikkat çekiyorlar. Benden miras kalan ün için onları kısıtlayamam, sonuçta onlar da birer birey. Tüm yaşıtlarının fotoğrafları aynı. Hepimizin sorunu olan 'elalem ne der?' bu üç kelimeden nefret ediyorum. Kendim yapmıyorum, çocuklarıma da bunu yapmıyorum. Ne giymek istiyorlarsa, onu giyebilirler. Çocuklarıma karşı sorumluluklarımı biliyorum, onlar da ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Hepimiz kırmızı çizgilerimizi biliyoruz." demişti.

        5

        1995 yılında nikah masasına oturan mimar Eren Talu ile Defne Samyeli, 2011'de boşanmıştı. Samyeli ve Talu'nun, Derin ve Deren adında iki kızı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ