Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli: Sahne kostümlerim eleştirilmiyor
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Defne Samyeli, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bir mekanda arkadaşlarıyla sohbet eden Samyeli, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "GÜLŞEN'İ BEĞENİYORUM"

        Sahne aldığı mekanlarda giydiği kıyafetleri için "Beğenilmesi hoşuma gidiyor." diyen Defne Samyeli, popçu Gülşen'in kostümleriyle ilgili de "Takip edemiyorum ama beğeniyorum. İşine özenerek yaklaşan birisi, işine özenerek yaklaşan herkesin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        Ayrıca kostümlerini eleştirenlerin olmadığını söyleyen Samyeli, sahne programlarının yoğun olduğunu belirtti. Ünlü isim, müzikal tiyatroyu sevdiğini, müzik üzerine eğitimler aldığını, yurt dışı konser programlarının olduğunu ve dört saatlik uykuyla yoğun tempoda çalıştığını ifade etti.

        4

        Defne Samyeli, ayrıca geçtiğimiz günlerde erkeklere güveninin kalmadığı yönünde bir açıklamada bulunmadığını da belirterek, bu konuda kadın ve erkek ayrımı yapılmaması gerektiğini söyledi. Samyeli, daha sonra "Önce insanlar aynada kendilerine bakıp ne kadar güvenilir ya da güvenilmez olduklarını tartmaları gerekiyor." dedi.

        5

        Kendi kişisel yolculuğuna önem verdiğini söyleyen Defne Samyeli, her yaşadığı olayda insanlarla olan ilikkilerinde ne anlatıyor ona baktığını, olumsuzluklar karşısında birilerinin ülkeyi ve ekonomiyi ya da başka şeyleri suçlamanın kolay olduğunu ifade etti.

        6

        "YAKALANDI!' HABERLERİNİ SEVMİYORUM"

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda Samyeli'nin adı iş insanı Onur Arıkan ile anılmıştı. Defne Samyeli, sahne aldığı bir mekana kendisini izlemeye gelen Arıkan ile çıkışta görüntülenmişti. Defne Samyeli, Onur Arıkan ile haklarında çıkan 'aşk' iddialarıyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.

        Samyeli, sahnesine herkesin geldiğini ama "Yakalandı!" şeklinde çıkan haberleri sevmediğini ve konuşulacak bir konu olmadığını sözlerine ekledi.

        7

        "ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ KONUŞMAYACAĞIM"

        Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, daha önce de gazetecilerin, "Onur Arıkan ile aşk haberleriniz çıkmıştı. Bugün de sizi izlemeye geldi. Hayırlı olsun, yeni ilişkiniz hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna "Özel hayatımla ilgili konuşmayacağım." yanıtını vermişti.

        8

        İKİ KIZI VAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ