Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın: Polisi arayacaktım! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Popçu Demet Akalın, önceki gün Etiler'deki bir pastaneye girerken görüntülendi.

        Araçtan iner inmez panik halinde objektiflere yansıyan Akalın, "Polise haber verin" ifadelerini kullandı.

        Karşısında bir anda gazetecileri görünce rahat bir nefes alan şarkıcı, "Beni takip eden siz miydiniz? Korktum. Polisi arayacaktım" şeklinde konuştu.

        2

        Mekanın kapısında HES kodu sorulan Demet Akalın, görevlilere barkodunu gösterdikten sonra içeri girdi.

        3

        'ÇİRKİN' DİYENLERE YANIT VERMİŞTİ

        Aleyna Tilki ile girdiği polemikle adından söz ettiren popçu Demet Akalın, son olarak sosyal medyada kendisine 'çirkin' şeklinde yorum yapanlara cevap vermişti.

        Akalın, "Bana 'Çok çirkinsin' diyorlar. Ben de onlara diyorum ki; 'Düşünsenize, çirkinken Demet Akalın olmuşum, ya çirkin olmasaydım..." demişti.

        4

        "ALEYNA DÜNYA STARI OLACAĞIM DİYORDU"

        Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen Demet Akalın, 20 yaşındaki Aleyna Tilki için "Dünya starı olacağım' diyordu, şimdi çocuk dizisinde oynuyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Aleyna Tilki, konuyla ilgili, "Kim, ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız beni eleştirenler asıl çalıştığım ekip Grammy ödülü aldı, onu konuşsunlar!" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "MÜZİKTEN ANLAYAN BİRÇOK İNSAN BANA DESTEK VERDİ"

        Tilki, bu sözlerinin ardından "Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi" diyerek, Demet Akalın'a da üstü kapalı cevap vermişti.

        6

        "İDDİALI KONUŞMASIN"

        Akalın da tartıştığı Aleyna Tilki'nin "Benden sonra pop bitti" cümlelerine yanıt vermeyi de ihmal etmemişti.

        Demet Akalın, "Aleyna'yı ben severim. Şimdi olsa yine kucaklar, sarılırım ama o bana laf atarsa ben de ona atarım. İddialı konuşmasın" ifadelerini kullanmıştı.