Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Demi Jones: Israr etmeseydim kanser olduğumu bilemeyecektim - Magazin haberleri
        1

        İngiltere'de yayınlanan Love Island (Aşk Adası) adlı program ile ünlenen Demi Jones, mücadele ettiği tiroid kanseri ve hastalık süreci hakkında konuştu.

        2

        İngiliz The Sun gazetesine röportaj veren Jones, boğazında bir yumru fark ettiğini ve bununla ilgili gerekli testleri yaptırmak istediğini fakat koronavirüs pandemisi nedeniyle gereken tahlillerin tam altı kez iptal edildiğini belirtti.

        3

        "DOKTORLAR ZARARSIZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

        Demi Jones, 2019 yılında gittiği doktorların bu kitlenin zararsız olduğunu söylediğini sözlerine ekledi. Jones, uzmanların açıklamalarının ardından bu durumun yine de içini rahatlatmadığını söyledi. Ünlü yıldız, bu süreçte üvey babası Adrian'ın da dördüncü evre melanoma yakalandığı ortaya çıktığını sözlerine ekledi. Demi Jones, babasının hastalığının ortaya çıkışı da kulağında fark ettiği bir yumru sayesinde oluğunu belirtti.

        4

        Jones, doktorların kendisine boğazında zararsız bir nodül olduğunu söylemesinden sonra 2020 yılında Love Island adlı yarışmaya katıldığını söyledi.

        5

        Seyircilerin boğazındaki şişliği fark edip kontrole gitmesi gerektiği konusunda kendisini uyardığını belirtti. Jones da bunun üzerine tekrar doktora gitmeye karar verdiğini ancak pandemi nedeniyle test için aldığı randevunun da hastane tarafından iptal edildiğini söyledi.

        Ünlü yıldız da daha önce yaptırdığı testlerin sonuçlarına güvenerek bu konuda endişe duymayı bıraktığını söyledi. Fakat Demi Jones, üvey babası Adrian'ın başına gelenler yüzünden bu yumruyla ilgili daha fazla adım atması gerektiğini düşündü.

        6

        Daha sonra tekrar hastaneye giden yıldız, tiroid kanseri olduğunu öğrendiğini söyledi. Yumru, operasyonla alındıktan sonra Demi Jones, hastane yatağında çekilen bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        7

        "AĞLAYARAK ANNEMİ ARADIM"

        Jones, haberi aldığında ağlayarak annesini aradığını anlattı. Fakat Demi Jones, hastalığının tedavi edilebilir olduğunu ve durumumun da iyi olduğunu belirtti. Jones bir kez daha operasyon geçireceğini sözlerine ekledi. Televizyon yıldızı daha sonra da tedavi için hayatının geri kalanında hormon ilaçları kullanacağını belirtti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ