Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Deniz Satar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Deniz Satar hakkında

        Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Satar, "2010 yılında TRT’de ilk ekrana çıktığımda üniversite 2.sınıftaydım. Hep TRT’de çalıştım. Çok sevdim, çok emek verdim. Bugün kendi isteğimle veda ettim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim." İfadelerini kullanarak vedasını duyurdu. İşte Deniz Satar'ın kısaca hayatı...

        DENİZ SATAR KİMDİR?

        Satar, 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı ve ardından Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

        Liseden mezun olduktan sonra İzmir'deki Kordon Tv'de canlı müzik programı sundu. Konya'da okuduğu yıllarda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama birimi olan ve aynı zamanda yerel yayın yapan Üntv'de canlı haber programı hazırlayıp sundu. Konya'nın ulusal televizyon kanalı Kontv spor servisinde staj yaptığı dönemde Konya Tenis ve Dağcılık kulübünün spor dergisi Konkort'ta köşe yazarlığı yaptı. 2008 yılındaki staj dönem, Tv8 haber merkezi, Digitürk içerik/ kreatif gibi departmanlarla devam etti. 2010 yılında TRT Müzik kanalında 'Şenlik Ateşi' adında festival gezi programı ile ekrana geldi. Mezun olacağı yıl yurtdışında 6 aylık dil eğitimi aldı.

        Mezun olduktan sonra Deniz Satar, 2012 yılında TRT spor kanalında hafta içi her sabah yayınlanan "İlk Baskı" adlı programı sundu. 2013 yılından itibaren Fanatik Gazetesi'nde editör ve Web Tv spikeri olarak görev yaptı. Hafta sonları TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Keyfi'ni sundu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ