Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Seki ile İrfan Özçelik barıştı! Aşk yeniden - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Deniz Seki, mart ayında ayrıldığı iş insanı sevgilisi İrfan Özçelik ile barıştı. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle nikah masasına oturamadıklarını dile getiren çiftten Seki, güzel haberi Instagram'dan duyurdu. Özçelik ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Deniz Seki, gönderisine, "Yanında hep böyle gülebileceğiniz insanlarla birlikte olmanız dileğiyle..." ifadelerini not düştü. Çiftin neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

        2

        "YAZ SEZONUNU TERASTA AÇTIM"

        Öte yandan 2,5 ayda 22 kilo veren ve paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Deniz Seki (50), geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafına, "An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" notunu düşmüştü.

        3

        "ÖYLE BİR İDDİAM YOK"

        Paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada çok konuşulan Seki, 'Photoshop' iddialarını reddetmişti. Sanatçı, "Katıldığım televizyon programlarında ne kadar zayıfladığım görülebilir arkadaşlar. 'Ben dünyanın en güzel kadınıyım' diye bir iddiam yok, beğenmezler olur biter. Kötü enerjilerini onlara yollayıp, hepsini sevgiyle kucaklıyorum" demişti.

        Deniz Seki, Şubat 2018’de 90 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu.

        4

        TANIYAMADILAR

        Seki, paylaştığı bu fotoğrafla da sosyal medyada gündem olmuştu. Takipçileri şarkıcıyı tanımakta zorlandığını dile getirmişti. Sosyal medya kullanıcıları Seki'nin gönderisine, "Jennifer Lopez'e ne kadar çok benzemişsiniz", "Sanki başka biri" ve "İsminizi yazmasanız sizi tanıyamazdım" şeklinde esprili yorumlar yapmıştı.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ