Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Denizlispor - Fenerbahçe maçının yazar yorumları - Fenerbahçe Haberleri
        1

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: Deniz Türüç - Ozan - Gustavo - Tolga 4'lüsünden oluşan orta alan ile Denizli'ye pozisyon dahi vermemeliydi ki vermediler zaten. Peki ne oldu? Acemi kaleci bir kez daha boşa çıktı. Fenerbahçe'nin yıllardır kanayan yarası bu.. Ölüyü dirilten kalecileri var.

        2

        Atak yapamayan, şut atamayan Denizli sonrasında F.Bahçe'ye baskı kurdu. Yine pozisyon bulamadılar ama sonuçta baskı kurdular. Son 5-6 dakikada Vedat'ın en uçtaki stoper rolü takımı rahatlattı. Bu 3 puan gerekliydi ve alındı.

        3

        Yanal, maça "kavga edecek" bir orta alan kurgusu ile çıkmıştı ve kazandılar. Şehir deplasmanlarında 'kavga ederek' kazanabilirsiniz ancak. Denizli'de Vedat - Ozan - Tolga - Serdar - Isla ve kısmen Gustavo o kavgayı verdiler.

        4

        MEHMET DEMİRKOL: Maçın starı tartışmasız şekilde sahadaki herkesten iyi olan Emre. O çıktığı anda oyun söndü sanki. Luiz Gustavo’nun bu boşluğu doldurabilmesi lazım. Ama olmuyor.

        5

        Emre çıktıktan sonra sahada Tolga, Ozan, Gustavo ve Deniz olmasına rağmen orta sahasız gibiydiler. Oyunu Denizli’ye verdiler. Kontratak da yapamadılar. Net pozisyonlar vermeseler de oyun söndü.

        6

        GÜRCAN BİLGİÇ: Belki istediği sonucu alan bir takım var ama, Max Kruse ve Emre'nin olmadığı bir Fenerbahçe'nin ne aklı kalıyor, ne de fikri.

        7

        ERCAN TANER: Fenerbahçe'den çok daha tempolu ve hırslı oyun bekliyordum doğrusu. Emre ve Gustavo 10 yıl öncesine gitseler orta alanda hiç tempo meselesi yaşamazdı Fenerbahçe ama öyle değil. Şu çok net, 3 puan Emre'ye yazar.

        8

        HAKAN CAN: Emre bu yaşında hâlâ futbol oynamaya ve takımına aşık. Değeri de oyundan çıkınca anlaşıldı. Sarı Laciretliler o yokken yalnızca tek bir pozisyon yakaladı.

        9

        Attırdığı ve maçı koparan golden önce bence topu faulle aldı. Ancak yine de Kruse’nin olmadığı bir gün sorumluluk alması, çektiği acı ve çatlak kaburgasına aldığı darbeye rağmen ayakta kalması onu herkesin önüne geçirdi.

        10

        EMRE BOL: Emre'den önce ve Emre'den sonra... Dün Emre'nin oyundan çıkmasıyla yine güvensiz ve ne yaptığını bilmez bir Fenerbahçe izledik. Düşünün skor 2-0 lehineyken bile oyunu tutmayı beceremediler.

        11

        Taraftar son dakikaları yine kabus gibi izledi. Takımın oturması için Rodrigues'in toparlanması, Moses'in dönmesi ve Emre'nin asla sakatlanmaması gerekiyor..

        12

        ALİ ECE: Emre, Serdar Aziz, Gustavo ve Muriç Fenerbahçe’nin en iyileriydi. Tolga Ciğerci de en iyi oynadığı mevkide oynamasa da çok çalıştı.

        13

        HAKEM TARTIŞMALARI

        EMRAN TOROĞLU: Fenerbahçe'nin attığı ilk golde Muriqi, rakibine faul yapmıyor. Sarı-lacivertli takımın ikinci golünde ise Emre, rakibine önce vurup yere düşürüyor sonra topu al-ı yor ve Muriqi'e golü attırıyor.

        14

        Yani pozisyonun başlangıcı net faul. Ama VAR bu arada ofsayt çizgisine baktı. Faule niye bakmadı, anlamak mümkün değil.

        15

        DENİZ ÇOBAN: Fenerbahçe’nin ikinci golünden önce Emre topu kazanırken bence faul yapıyor.