Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor Kasımpaşa maç SONUCU ve ÖZETİ - Kasımpaşa doludizgin! - Futbol Haberleri

        Kasımpaşa, Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde konuk olduğu Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar ligde üst üste iki, toplamda ise peşpeşe üçüncü galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Geçen hafta Antalyaspor'u mağlup eden Kasımpaşa, hafta içinde ise Türkiye Kupası'nda Yeni Çorumspor'u mağlup etmişti.

        İstanbul ekibine 3 puanı getiren golü Haris Hajradinovic kaydetti. Kasımpaşa bu zaferle birlikte puanını 7'ye yükseltti. Denizlispor ise haftayı 8 puanla kapattı.

        MAÇIN DAKİKALARI

        4. dakikada hızlı gelişen Denizlispor atağında Rodallega topu rakibinden çok şık kurtardı ve sağ kanattaki Sacko'yu topla buluşturdu. Sacko'nun içeri çevirdiği topu Veysel Sarı uzaklaştırmayı başardı.

        Maçta 18. dakika oynanırken Kasımpaşa 1-0 öne geçti fakat hakem golü geçersiz saydı: Kasımpaşa'nın köşe vuruşunda uzak direkte yükselen Ben Youssef kafayı vurdu ve Veysel Sarı'dan seken top uzak köşeden ağlarla buluştu. Fakat hakem Ben Youssef'in hava topu mücadelesinde Sackey'e faul yaptığını belirterek golü geçersiz saydı.

        REKLAM

        Mücadelede 26. dakika oynanırken Kasımpaşa direğe takıldı: İlhan Depe'nin ceza sahası dışından attığı sert şut direkten oyun alanına döndü.

        FATİH'TEN GEÇİT YOK!

        Ev sahibi Denizlispor 27. dakikada gole yaklaştı: Savunma arkasına atılan uzun topa hareketlenen Rodallega kaleciyle karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı ancak Fatih topu çelmeyi başardı.

        YİNE FATİH!

        Denizlispor, 34. dakikada Fatih Öztürk'ü geçmeyi başaramadı: Barrow süratle taşıdığı topu sol kanattan içeri ortaladı. Müsait durumda topu kontrol eden Rodallega yakın mesafeden ve uygun durumda istediği vuruşu yapamadı ve kaleci Fatih topu kontrol etmeyi başardı.

        BU KEZ STACHOWIAK KURTARDI

        Kasımpaşa 40. dakikada Mustafa Pektemek'le gole yaklaşan taraf oldu: Ceza sahasında sırtı dönük olarak topla buluşan Mustafa Pektemek dönerek çok şık bir vuruş yaptı ancak iyi yer tutan kaleci Stachowiak topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

        KARIM HAFEZ'DEN KRİTİK MÜDAHALE!

        REKLAM

        Denizlispor'un 45+3'üncü dakikada kullandığı köşe vuruşunda Sackey'den etkili bir kafa vuruşu geldi fakat Karim Hafez topu çizgi üzerinden uzaklaştırmayı başardı.

        İlk yarının son düdüğüyle birlikte takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

        İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan Kasımpaşa, 49. dakikada gole yaklaştı: İlhan Depe sağ kanattan kale sahasına çok tehlikeli bir orta gönderdi ancak Mustafa Pektemek topa dokunamadı.

        PAŞA'DAN ÜST ÜSTE TEHLİKELER!

        Dakikalar 52'yi gösterdiğinde Kasımpaşa bir kez daha gole çok yaklaştı: Ceza sahasının dışında topla buluşan ve şık bir şekilde rakibinden sıyrılan Thiam sağ kanattan ceza sahasına giren İlhan Depe'yi düşündü. Kalesini terk eden Stachowiak rakibinin açısını daralttı ve topu kornere çelmeyi başardı.

        PAŞA BU KEZ THIAM'LA GELDİ

        Kasımpaşa 62. dakikada bu kez Thiam'la geldi! Thiam sol taraftan ceza sahasına girdi ve topu sağ ayağına alarak önünü boşalttı ancak vuruşunda top üstten dışarı gitti.

        REKLAM

        GOL PERDESİ AÇILDI!

        Kasımpaşa aradığı golü 67. dakikada buldu: Pavelka'nın pasıyla son çizgiye inen Khalili topu dışarıya çevirdi ve Hajradinovic sert bir tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

        Dakikalar 73'ü gösterdiğinde su molasının ardından Kasımpaşa rakibini eksik yakaladı. Oyuna sonradan giren Özgür Çek sağ kanattan ceza sahasına girdi ve müsait durumda vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarı gitti.

        DENİZLİSPOR DİREĞE TAKILDI

        Denizlispor 79. dakikada direğe takıldı: Aissati'nin sağ kanattan yaptığı ortada Estupinan uzak mesafeden kafa vuruşunu yaptı ancak top yine direkten döndü.

        Mücadelenin kalan dakikalarında da gol olmayınca Kasımpaşa, deplasmanda 1-0'lık skorla galibiyete uzanan taraf oldu. İstanbul temsilcisi ligde üst üste iki, toplamda üst üste üçüncü zaferini yaşadı!

        YUKATEL DENİZLİSPOR: 0 - KASIMPAŞA: 1

        Stat: Denizli Atatürk

        Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Mehmet Salih Mazlum, Deniz Caner Özaral

        Yukatel Denizlispor: Stackhowiak, Lopes, Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Sackey (Dk. 69 Estupinan), Murawski, Aissati, Sacko (Dk. 58 Olcay Şahan), Barrow (Dk. 76 Recep Niyaz), Rodallega

        Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Pavelka, Veysel Sarı, Ben Youssef, Hafez (Dk. 72 Yusuf Erdoğan), Aytaç Kara, Khalili, Hajradinovic, İlhan Depe (Dk. 72 Özgür Çek), Mustafa Pektemek (Dk. 90+1 Fernandes), Thiam

        Gol: Dk. 67 Hajradinovic (Kasımpaşa)

        Sarı kartlar: Dk. 79 Khalili, Dk. 90 Fatih Öztürk (Kasımpaşa)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ