Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Derya Uluğ,sevgilisi Asil Gök'e aşkını haykırdı - Magazin haberleri
        1

        Derya Uluğ, kendisi gibi müzisyen olan sevgilisi Asil Gök'ün 35. doğum gününde adeta aşkını haykırdı. Sevgilisi için, "Hayatımın dönüm noktası" diyen ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        Ucu bucağı olmayan gökyüzüm
        Eğlenirken gül gül öldüğüm
        Huzura gömüldüğüm
        Aşkından kördüğüm…
        Sen sevgilim sen iyi ki’m
        Sen ruhum sen bedenim
        Sen bir ömür yaşamak istediğim
        EVİMsin benim
        İyi ki doğdun sevgilim

        2

        "EVLİLİK İÇİN ACELEMİZ YOK"

        Derya Uluğ, evlilik hakkındaki düşüncesini, "İlişkiler için kritik olan, sürekli beraber vakit geçirilen pandemi sürecini ilişkimizde sorunsuz atlattık, atlatmaya devam ediyoruz. Bu süreci birlikte şarkılar üreterek geçiriyoruz. Acelemiz yok mutluyuz" sözleriyle anlatmıştı.

        Derya Uluğ, "Anne olmak istiyor musun?" sorusunu ise şöyle yanıtlamıştı: "Küçük yaştan beri hiç böyle bir hayalim olmadı ama bu yıllar geçtikçe değişen bir düşünceymiş. Ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum."

        "AYRILIKTA 15 KİLO VERDİM"

        Derya Uluğ, Asil Gök ile ayrıldıkları dönem üzüntüden 15 kilo verdiğini de belirtmişti: "Bir ara sporu bırakmıştım, çok yemek yiyordum ve aşırı kilo almıştım. Sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Asil ile ayrıldığımız bir dönemdi, aşk acısı çekerken kilolar da gitti."

        3

        Sosyal medyada günlük yaşantılarını paylaşanlar kadar aşklarını ilan edenler de var. İşte o ünlü isimlerden bazıları...

        4

        Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, aradığı mutluluğu pazarlama uzmanı Alican Tabak'ta buldu. Kaş'ta tatil yapan çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

        5

        Bir süredir meslektaşı Berk Oktay ile birlikte olan Yıldız Çağrı Atiksoy, aşkını sosyal medya sayfasında dile getirdi. Berk Oktay ile fotoğraflarını Instagram'da paylaşan Atiksoy, altına şu notu düştü: Seninle tüm Dünyamı değiştirmeye hazırım’ dedi.Ben de bir ömür elini bırakmamaya... Ben aşık oldum!

        6

        Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol da aşkını sık sık sosyal medyada haykıran isimlerden. Mihre Çelikkol ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, geçtiğimiz aylarda baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

        13

        Bu yıl nikah masasına oturması beklenen Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel aşklarını sosyal medya sayfasına taşıyan çiftlerden.

        14

        Pelin Akil ile Anıl Altan da örnek aşıklardan. İki çocukları bulunan oyuncu çift, fırsat buldukça sevgilerini adeta haykırıyor.

        15

        Megastar Tarkan ile eşi Pınar Dilek'in bu fotoğrafı da günlerce konuşulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ