Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Devrim Özkan'ın babası trafik kazası geçirdi - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizilerinden 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de 'Songül Payaslı' karakterine hayat veren Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan, kaza geçirdi. Özkan, konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

        2

        "BOLCA DUAYA İHTİYACIMIZ VAR"

        Oyuncu, "Merhabalar... Arayan, soran tüm herkese teşekkür ederim. Babam önemli bir trafik kazası geçirdi maalesef ama şükür ki şu an durumu iyi diyebiliriz. Bolca duaya ihtiyacımız var sadece en güzel şekilde toparlayabilmemiz için..." dedi.

        3

        "ŞÜKÜR"

        Devrim Özkan, ardından hastane odasında babasının elini tuttuğu bu fotoğrafı, "Şükür..." notuyla paylaştı. Takipçileri Özkan'a "Geçmiş olsun" mesajları yağdırdı.

        4

        12 YAŞINDA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI HAYATINI DEĞİŞTİRMİŞ

        Devrim Özkan, geçtiğimiz haftalarda hayatına dair hiç bilinmeyenleri ilk kez Ömür Sabuncuoğlu'na açıklamıştı. Küçükken veteriner olmak istediğini ancak sporla da çok ilgili olduğunu belirten Özkan, ablasının hayatındaki kararlarda çok önemli bir yeri olduğu söylemişti.

        Devrim Özkan, küçükken atletizm ile ilgilenirken 12 yaşında ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından 1 ay boyunca yürüyemediğini, bacağında dizden bileğine kadar lifleri koptuğunu ve bu sebeple atletizmi bırakmak zorunda kalıp, judoya geçtiğini anlatmıştı.

        5

        “ÇOK YALNIZ BAŞLADIM EN BAŞTA”

        Üniversitede her şeyi bırakıp İstanbul’a oyunculuk için taşınan Devrim Özkan, başlarda ailesinin tepkisiyle karşılaştığını ve İstanbul’da tek başına zorluk yaşadığını açıklamıştı.

        Özkan, "Genç bir kızın İstanbul’da yaşamaya çalışması çok zordu. Çünkü o an sadece arayabileceğim beş ay önce yeni tanıştığım menajerim var ve bu kadar her şey... Kedimle konuşuyorum; sabaha kadar dertleşiyorum. Gerçekten 'Yalnızlığı bilirim' dediğim yer orası aslında. Çok yalnız başladım en başta" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        GALATASARAY AŞKI

        Devrim Özkan’ın bir diğer bilinen özelliği ise Galatasaray’a olan aşkı... Bu sevgisinin babasından geldiğini belirten oyuncu, "Babam benim çok koyu Galatasaray’lıdır. Bizim bütün aile zaten öyledir. Babamın ben çok küçükken Milas’ta bir Galatasaray kulübü vardı. Hatta o dönemden bir videom da var. Tabii ki bir holigan değilim ama gerçekten seviyorum. Daha doğrusu stresimi alıyor benim Galatasaray’la ilgilenmek" demişti.

        7

        "ÇOK GÜZEL İLERLİYORUZ"

        'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin başarısının altındaki nedeni de açıklayan Özkan, şunları söylemişti:

        Temeli tabii ki hikâye... Gani Müjde, bize çok güzel bir hikâyeyle geldi. Bütün karakterlerin arka planı çok doluydu, hikâyeleri çok kuvvetliydi. Benim karakterim de bana çok hitap eden bir karakter oldu. Sanıyorum; diğer oyuncu arkadaşlarıma da böyle hissettirdi hikâye. Herkes işine dört elle sarıldığı için bence şu anki durumumuzdayız. Oyuncuların hikâyeye, ekibine inanması çok önemli. İnandıktan sonra zaten böyle şeyler oluyor. Bize de böyle bir şans verildi, bu yüzden çok güzel ilerliyoruz.

        8

        “SONGÜL' İLE ÇOK ORTAK ÖZELLİĞİM VAR”

        Gözü kara 'Songül Komiser' ile çok ortak özelliği olduğunu ifade eden Devrim Özkan, "İkisi de gözü kara, ben de öyleyimdir. Hırslıyımdır. Daha doğrusu yapmayı istediğim bir şey olduğunda onun için sonuna kadar gitmeyi severim. 'Songül' de böyle bir kadın" demişti.

        9

        Özkan ayrıca severek dahil olduğu projede artık biraz 'Songül’e benzemeye başladığını itiraf etmişti.

        Devrim Özkan, 'Songül’ün değiştirmek istediği tek özelliğinin fevriliği olduğunu ifade ederken kendisinin de fevri biri olduğunu söyledi. Oyuncu, "Fevri hareketleri çok var 'Songül'ün ama ben de fevriyim. Devrim de fevri olduğu için onu nasıl değiştireceğimi bilmiyorum ama fevriliğini değiştirirdim. Geri kalan her şeyi neşesi, heyecanı, enerjisi çok güzel. Hiçbir şeyine dokunmazdım ben öyle seviyorum onu" demişti.

        10

        “BİR SÜRÜ İNSANA DOKUNABİLMİŞ OLMAK ÇOK KIYMETLİ”

        'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' ile kariyerindeki yükselişi hızla sürdüren Devrim Özkan, sokağa çıktığında hissettiği farkı özel bir anısını şu sözlerle anlatmıştı:

        Geçen karavandan çıktım sete gidiyorum, tam arabaya bindim bir tane çocuk geldi karşıma ve bana şey dedi, 'Sen ağlayınca çok duygulanıyorum' O kadar tatlıydı ki, onun kalbine dokunabilmiş olmak ve onun gibi bir sürü insana dokunabilmiş olmak çok kıymetli.

        11

        “PARTNER UYUMU ÇOK ÖNEMLİ”

        Özkan, hem dizinin hem karakterinin gördüğü ilginin bir sebebinin de partner uyumundan kaynaklandığını da söylemişti. Oyuncu, "Bu işimdeki partnerim Ertan Saban inanılmaz bana katkıları olan bir insan oldu. Onun da çok büyük bir payı var şu anki başarımızda. 'Sadi Payaslı'-'Songül Payaslı', ikisi inanılmaz güzel çift oldular. Çok iyi anlaşan iki insan. Anlaşamadıkları konumda da çok iyi anlaşmanın yolunu bulabilen iki insan oldular” diye konuşmuştu.

        12

        Devrim Özkan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ