Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Dila Aktaş (Balım Kaleli) kimdir? Kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu

        ATV ekranlarının 2018 yılı yayın döneminde başlayan dizi Sen Anlat Karadeniz’in sevilen minik kızı Balım karakterini başarı ile canlandıran Dila Aktaş, daha ilk oyunculuk performansını üstlenmiş olmasına rağmen başarı ile üstesinden gelmektedir. Beğeni ile takip edilen küçük oyuncu Dila Aktaş Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı karakter Balım Kaleli, Kaleli ailesinin Mustafa ve Asiye’nin kızıdır. Peki, kimdir Dila Aktaş? Bu makalemizde Dila Aktaş’ı tanıyalım.

        DİLA AKTAŞ (BALIM KALELİ) KİMDİR?

        Dila Aktaş 2010 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Babası Trabzonspor ve Türkiye Milli takımının efsane kalecilerinden olan Metin Aktaş’tır. 11 yaşında olan çocuk oyuncunun ilk dizi film projesi ve ilk kez kameralar karşısına geçiyor. Balım’ ın gerçek adı Dila Aktaş. Dila Aktaş bir yandan okul hayatını sürdürmektedir.

        Dila Aktaş 2018 yılında Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Balım Kaleli (Mustafa ve Asiye Kaleli’nin kızı) karakteri ile ekran sevenleri tarafından tanınmaktadır. Henüz 11 yaşında olan çocuk oyuncu Dila Aktaş, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamaktadır. Ve ilk olmasına rağmen bu rolün üstesinden başarı ile gelmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ