Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 99. bölüm 2. fragmanı: "Oluk oluk kan dökme vakti geldi"

        Osmanlı beyliğinin kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Bey'in hikayesini konu edinen Diriliş Ertuğrul dizisinin 99. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmandaki sahneler izleyicilerde merak uyandırdı. İşte Diriliş Ertuğrul 99. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 99. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Cemal Hünal gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

        Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul'un 99. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragmandaki gelişmeler izleyicileri oldukça meraklandırdı.

        REKLAM

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98. BÖLÜM

        Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcısı Esma aracılığıyla Turgut ve Aslıhan’ı zehirletmişti.

        Düğün büyük bir coşkuyla gerçekleşmiş, Ertuğrul ve alpları düğün biter bitmez Karacahisar Kalesi’ne baskın yapmak için harekete geçecekleri sırada Turgut ve Aslıhan’ın zehirlendiğini öğrenmişlerdi. Ertuğrul bu zehirleme hadisesi üzerine ne yapacak? Zehirleyenleri bulabilecek mi?

        Bu işten kimi mesul tutacak? Bu hadiseye rağmen Karacahisar Kalesi’ni fethedebilecek mi? Turgut ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Kurtulabilecekler mi? Bu hadise karşısında Bahadır Bey’in tutumu ne olacak? Amacına ulaşan Emir Saadeddin bundan sonra ne yapacak?

        REKLAM

        Ares’in planı doğrultusunda kendini farklı bir kişi olarak tanıtıp Kayı Obası’na sızan Titan, hedefi olan Ertuğrul’un oğlu Gündüz’le yakınlaşabilecek mi? Ares, Ertuğrul’un oğlu Gündüz üzerinden kurduğu planında başarıya ulaşabilecek mi?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ