Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Diyarbakır'da bugün okullar tatil mi? 16 Mart Perşembe günü Diyarbakır'da okul açık mı, kapalı mı, var mı, yok mu?
        1

        Şanlıurfa ve Adıyaman illerinde yaşanan sel felaketinin ardından okulların durumu öğrenci ve veliler tarafından araştırılmaya başlandı. Şanlıurfa valisi 15 Mart itibarıyla okulların tatil edildiğini duyururken, Diyarbakır ilinde 16 Mart'ta okullar açık mı, kapalı mı soruları gündeme geldi. Peki, "Diyarbakır'da bugün okullar tatil mi? 16 Mart Perşembe okul var mı?" İşte okulların durumuna ilişkin Diyarbakır valiliği tarafından yapılan açıklamalar...

        2

        16 MART PERŞEMBE DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        15 Mart Çarşamba günü Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölgede hayat durma noktasına geldi. Can kayıplarının da yaşandığı Şanlıurfa'da 15 Mart'ta okullar tatil edildi.

        3

        Diyarbakır için Meteoroloji perşembe gününe de uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada "Yağışların; Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Kahramanmaraş, Malarya, Elazığ ve Diyarbakır çevreleri ile Adıyaman ve Şanlıurfa'nın doğusu, Mardin'in batısı ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı" bildirildi. Diyarbakır Valiliği'nden okulların yarın tatil olup olmadığına yönelik henüz bir açıklama gelmedi.

        Diyarbakır'da okulların tatil edilmesi durumunda gelişmeleri haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.