Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Doğuş: Yaptığım her işle gurur duyuyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kozmetik sektörüne adım atan şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz gün Kağıthane'de tanıtım çekimleri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        46 yaşındaki şarkıcı, "Altı aydır bu proje var. Yabancı bir firma ile çalışıyoruz. Kadın-erkek parfümümüz çıkıyor. Kozmetikte ses getireceğimize inanıyorum. Çünkü çok kaliteli ürünler çıkardığımıza inanıyorum. Kolonyamızda E vitamini var. Parfümle kolonyalarımız var. Gece-gündüz kremimiz var" diye konuştu.

        2

        Şarkıcılıktan önce birçok meslekte çalıştığını belirten Doğuş, "Daha önce işportacılık yaptım, ayakkabı boyacılığı yaptım, inşaatta çalıştım. Simit, su, poşet sattım. Bunlarla gocunacak bir şeyim yok. Yaptığım her işle gurur duyuyorum" dedi.

        3

        Şarkıcı, isim vermeden Ece Mumay ve Bilal Sonses'in şarkı müziklerini çaldığını iddia etti.

        Doğuş, konuyla ilgili şöyle konuştu:

        'Bunun Adına Yürek Derler' ve 'Ding Dong' eserimi ayrı ayrı arkadaşlar almışlar. Şarkıların müzikleri çorlanmış. Yeni nesildeki arkadaşların maalesef böyle sıkıntısı var. Birçoğu 90’lardan besleniyor. Bu duruma genel olarak üzülüyorum. Şarkının tamamını çalmışlar. İş hukukta... Şu dört mezro olayına sahip çıkılsın. Bu işten bir tek ben muzdarip değilim. Yıldız Tilbe'nin de şarkıları alınıyor. Sezen Hanım'ın da alınıyor. Yeni nesil arkadaşlar, 'Yok şunu yaptık, bunu yaptık' yolundalar. Bırakın bu işleri. Hukuksal savaşımızı başlattık. Gerekeni avukatım halledecek.

        4

        Muhabirlerin, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın evine stüdyo yaptırıp, müziğe başladığı hatırlatılması üzerine şarkıcı, "Cem Yılmaz'dan her şey beklenir. Zaten nota bilgisi de var. Herif süper bir beyin... Başarılar diliyorum. Şarkıya ihtiyaç duyarsa yanındayım. Cem güzel bir adamdır. Önceden tanışmışlığım var. Eskiler iyidir, yenilerde ufak tefek saygı problemi var" dedi.

        5

        Şarkıcı Doğuş, ayrıca şiddet konusunda hassas olduğunu da belirterek, şu ifadeleri kullandı:

        Kadına, çocuğa ve hayvana yapılan bütün şiddete ayarlarım bozularak karşı duruyorum. Bunu yapanların kesinlikle insan olduğunu düşünmüyorum. İnsanlarsa eğer kötü doğuyorlar. Ben hayatım boyunca yaptığım hiçbir hatadan pişmanlık duymuyorum. Çünkü hata yaptıkça doğruyu gördüm. 14 yaşından 22 yaşına kadar kaç defa içire girip, çıktığımı bilmiyorum. O yüzden bu mevzuları çok sevmiyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ