Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Dönerciyi temizlerken caddeyi yağa buladılar!
        1

        Arnavutköy’de dönerci dükkanında yağ kolileri patladı. Çalışanların dükkanı temizlemek için yola döktüğü yağlar, yokuşlu caddeye aktı.

        2

        DHA'nın haberin göre kayganlaşan cadde de park halindeki bir otomobil kayarak, başka park halindeki araca çarparken, caddede yürüyerenler de zor anlar yaşadı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        3

        Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir dönerci dükkanındaki yağ kolileri patladı. Çalışanlar dükkanı temizlemek için yağı yol döktü. Yağlar Genç Osman Caddesine aktı.

        4

        Cadde de yokuştan aşağıya akan yağ, kısa süre sonra sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Park halindek, bir otomobil caddeye akan yağ nedeniyle kayarak park halindeki başka araca çarptı.

        5

        Çarpmanın etkisiyle araçlarda hasar oluştu. Bazı vatandaşlar ise yolda duramayarak yokuş boyunca kayarken bazıları ise ayakta durmakta güçlük çekti.

        6

        O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri yağ dökülen yola kum dökerek yolu trafiğe kapattı.