Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Doya Doya Moda kim elendi? 17 Temmuz Doya Doya Moda kim birinci oldu? AÇIKLANDI

        Doya Doya Moda kim elendi? 17 Temmuz Doya Doya Moda kim birinci oldu? soruları yarışmanın 17 Temmuz Cuma yani bugün yapılan haftanın finali oldu mu? Ekranların yeni moda yarışması olarak ön plana çıkan Doya Doya Moda'da büyük beden sahibi kadınların şık ve doğru şekilde kendilerini ifade etmeleri isteniyor. İşte Doya Doya Moda'nın 17 Temmuz'daki son bölümünde yaşananlar...

        Doya Doya Moda'nın 17 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanan 4. bölümü yine herkesi ekran başına kilitledi. Hüznün, neşenin ve modanın bir arada yaşandığı Türkiye'nin en farklı moda yarışması Doya Doya Moda'da 17 Temmuz 2020 tarihinde kim kaç puan aldı? Doya Doya Moda yarışmacılarının "İçimizdeki Ben" konseptiyle Bakırköy'de alışverişlerini yapıp en iddialı kombinleriyle podyuma çıktıkları 17 Temmuz 2020 tarihinde hangi yarışmacı günün en yüksek puanını aldı? Doya Doya Moda'da bugünün puanlarıyla birlikte sıralama nasıl oldu?

        REKLAM

        DOYA DOYA MODA GÜNÜN PUANLAMASI

        DOYA DOYA MODA BİRİNCİSİ KİM OLDU? 17 TEMMUZ 2020

        Doya Doya Moda'da haftanın finali yarın olacak. Bugün günün birincileri açıklandı. YARIN arkadaşının nişanı konsepti olacak.

        Türkiye'nin en farklı yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde Bakırköy'de alışverişe çıkan yarışmacılar zamana karşı yarıştı. En iyi kombini yapabilmek için mücadele eden yarışmacılardan Rümeysa, alışveriş sonrası yorgunluktan kendini yere attı. Diğer bir yarışmacı Aslı ise oturup midye dolma yedi.

        Tüm hızıyla devam eden Doya Doya Moda yarışması inanılmaz anlara sahne oluyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeyse, alışveriş sonrası "Kalmadı dermanım" diyerek kendini yere attı. Elbisesi de yırtılan Rümeysa "ben bittim bittim" dedi.

        Diğer bir yarışmacı Aslı ise, alışverişini tamamladıktan sonra midye dolmalara göz dikti. Acıkan ve yorulan Aslı oturup bol limonlu midye dolmaları bir güzel yedi.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ