Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Dünya liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için Ankara'da
        1

        NATO

        NATO Genel Sekreteri Stoltenberg de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlama töreni için Ankara'daydı.

        2

        ERMENİSTAN

        Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan da tören için Ankara'ya karılan liderler arasında yer aldı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göreve Başlama Töreni'ne katılan liderler onuruna Çankaya Köşkü'nde akşam yemeği verirken burada NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile de bir süre sohbet etti.

        3

        VENEZUELA

        Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        4

        TACİKİSTAN

        Tacikistan Başbakanı Kohir Rasulzoda da göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        5

        KÜBA

        Küba Başbakanı Manuel Marrero Cruz da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya ulaştı.

        6

        LÜBNAN

        Lübnan Başbakanı Necip Mikati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        7

        KKTC

        KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve eski KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        8

        KAZAKİSTAN

        Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev de yemin törenine katılmak üzere Ankara'ya gelen siyasi liderler arasında yer aldı.

        9

        ÖZBEKİSTAN

        Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        10

        AZERBAYCAN

        Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva da bugün düzenlenecek 'Göreve Başlama Töreni'ne katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        11

        GİNE

        Gine Devlet Başkanı, Mamady Doumbouya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Göreve Başlama Töreni'ne katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        12

        ÇİN

        Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Halk Kongresi Daimî Komitesi Başkan Yardımcısı Ding Zhongli de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya gelenler arasında yer aldıu.

        13

        KONGO

        Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Denis Sassou Nguesso, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geldi.

        14

        EKVATOR GİNESİ

        Ekvator Ginesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Teodoro Nguema Obiang Mangue de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama törenine katılmak üzere Ankara'ya geenler arasında yer aldı.

        15

        PAKİSTAN

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Esenboğa Havalimanı'nda üst düzey Türk yetkililer tarafından karşılandı.

        Şerif'in heyetinde, Pencap Eyalet Başbakanı Seyid Muhsin Raza Nakvi, Pakistan Enformasyon ve Yayın Bakanı Marriyum Aurangzeb, Başbakan Özel Yardımcısı Tarık Fatemi yer alıyor.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Göreve Başlama Töreni"ne katılacak olan Şerif, ayrıca enerji, altyapı, gıda işleme ve tüketim malları gibi alanlarda faaliyet yürüten Türk iş insanlarıyla da bir araya gelecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ