İsrail polisinin 13 yaşındaki çocuğa sorgu görüntüleri ortaya çıktı!
Daha önce kanlar içerisinde yerde yatarken görüntüleri yayınlanan 13 yaşındaki Filistinli çocuğun, bu kez de İsrailli polisler tarafından küfredilerek sorgulanışını gösteren video kaydı ortaya çıktı
ABONE OLİsrail polisinin 13 yaşındaki Filistinli Ahmed Manasıra'ya bağırarak küfürler ettiği sorgulama videosu ortaya çıktı.
Filistin'in Maan haber ajansı tarafından yayınlanan videoda, Filistinli çocuğun polisin bağırma ve ağır küfürleri karşısında zor anlar yaşayarak ağlamaya başladığı görülüyor.
Yaklaşık 10 dakikalık video boyunca İsrailli polis Manasıra'ya küfredip bağırırken, zaman zaman da ayağa kalkıp çocuğun üzerine eğilerek korkutmaya çalıştığı, Filistinli çocuğun ise polisin hakaret ve bağırmaları karşısında göz yaşları içinde kendini savunmaya çalıştığı görülüyor.
İsrail polisi Manasıra'ya avukatı ile yaptığı telefon görüşmesi hakkında sorular sorduktan sonra, "iki Yahudi'yi öldürme girişiminde bulunmak ve savaş zamanında düşmanı desteklemekle" suçlandığını söylüyor.
Daha sonra polis 13 yaşındaki Manasıra'ya bir video gösterip bağırarak sorular sormaya başlıyor. Manasıra ise olayı hatırlayamadığını söyleyerek, "Beni doktora götür" diye başına vurmaya başlıyor.
Sorguyu yürüten İsrail polisi ise Manasıra'ya "Yalancı" diye bağırmaya başlıyor. Başka bir polisin de sorgulamaya katılarak Manasıra'ya küfürler savurması üzerine Filistinli çocuk ağlayarak, "Söylediklerinizin ve kamerada gördüklerimin hepsi doğru ama ben hiçbir şey hatırlayamıyorum" diye karşılık vermek durumunda kalıyor.