Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Gaziantep'te 51 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına dünya liderlerinden tepki yağdı. Türkiye'ye destek mesajlarında hayatını kaybedenler için taziyelerini ileten liderler, hain saldırıyı lanetledi.

PUTİN'DEN ERDOĞAN'A TAZİYE MESAJI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Gaziantep'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Kremlin resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Düğün merasimini hedef alan bu saldırı, terörizmin medeni toplum kuralları ve en temel ahlaki değerleri bile tanımadığını bir kez daha gösterdi. Yaşanan olay, uluslararası toplumun terörle mücadelede gerçek bir işbirliği yapması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Türk partnerlerimizle terörle mücadeledeki işbirliğini her yönüyle geliştirmeye hazırız." ifadeleri kullanıldı.

Putin, saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, yaralılar için acil şifa dileklerini iletti.

ALİYEV, ERDOĞAN'A TAZİYE MESAJI GÖNDERDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ