Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Suudi prens Bodrum'a 300 valizle geldi!
        1

        Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ve ailesi tatil için Bodrum ilçesine geldi.

        2

        Prens ve ailesinin içerisinde olduğu özel uçak, akşam saatlerinde Milas-Bodrum Havalimanına yoğun güvenlik önlemleri altında indi.

        3

        Havalimanın apron kısmına yanaştırılan uçağın gelişi sırasında polis, jandarma ve özel güvenlik görevlilerince önlem alındı. Güvenlik güçleri, basın mensuplarının da bölgeden görüntü ve fotoğraf almamaları için çaba sarfetti.

        4

        Uçağın inişinin ardından havalimanı içerisinde bekleyen 6 VIP araç ve bir otobüse binen aile, iki polis otosu ve güvenlik görevlileri eşliğinde Bodrum ilçesine hareket etti.

        5

        Aileye ait yaklaşık 300 bavul ve 30 bisikletin de olduğu eşyalar saatler süren çalışmanın ardından kamyona taşındı.

        6

        Eşyalar kraliyet ailesinin tatilini geçireceği Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'ndeki villaya götürülürken, Suud ve ailesi Bodrum'da gece gezinti yaptı.

        7

        İlk olarak Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina'da gezen aile, marina içerisindeki bir kafede kısa bir süre oturdu. Suud ve beraberindekiler burada yaklaşık 10 dakika kaldıktan sonra kalacakları otele hareket etti.

        8

        Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ve ailesinin yaklaşık bir hafta ilçede tatil yapacağı ve özel bir tekneyle mavi tura çıkacağı öğrenildi.

        9