Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Vahapoğlu: Sahalara dönmeye az kaldı - Magazin haberleri
        1

        Sunucu Ece Vahapoğlu ile Cihan Alpay, 2018 yılında nikah masasına oturdu.

        2

        Çiftin bebekleri Efe, aralık ayında dünyaya geldi.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Vahapoğlu, sık sık spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşıyor.

        4

        10 KİLO VERDİ

        Hamilelik döneminde 15 kilo alan Vahapoğlu, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğum sonrası 40 günde 10 kilo verdiğini dile getirdi.

        5

        Hamilelik döneminde ve doğum sonrasında çekilen pozlarını yayınlayan Vahapoğlu, şu ifadeleri kullandı:

        6

        "5 KİLO KALDI"

        40'ımızı uçurduk. Doğumdan sonra anne ve bebek toparlanması için 40 gün geçti, şükür. Ben de şu an bu haldeyim. Hamilelik boyunca hafta hafta fotoğraf çektiğimiz tayt ve bra ile... Doğumdan sonra 10 kilo verdim; 5 kilo kaldı. Rakamların önemi yok.

        7

        Üstelik her beden farklı ama sağlıklı beslenip, düzenli spor yapmanın faydasını doğum sonrası kendime aynada baktığımda görebiliyorum ve bunu diğer annelere ilham olmak için her zamanki gibi paylaşmak istiyorum.

        8

        "EFE DOĞDUĞUNDAN BERİ SPOR YAPMADIM"

        Oğlum Efe doğduğundan beri spor yapmadım. Sadece emzirdim ve sağlıklı, iyi beslendim. Spora ve yogaya yeniden yavaş yavaş başlayacağım. 20 yıldır spor, hamileyken spor... Kol ve karın kaslarım için şimdilik cepten yiyorum yani...

        9

        "SAHALARA DÖNMEYE AZ KALDI"

        Şaka bir yana; uzun süren doğum, yeni bebekli yaşam, uykusuzluk, lohusalık beni zorladı ama toparlandım artık, şükür. Sahalara dönmeye az kaldı.

        10

        "GÖBEK DEĞİL, BEBEK"

        Çift, bebekleri olacağını sosyal medyadan duyurmuştu. Güzel haberi sevenleriyle paylaşan Vahapoğlu, "Göbek değil bebek. Hamileliğimi neredeyse yarıladık. Karnımı fark edenlerin özel mesajlarına artık yetişemediğim için bu mutlu gelişmeyi bugün 4,5 aylık halimle paylaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        11

        Vahapoğlu, organize ettiği baby shower partisinde oğluna 'Efe' adını vereceğini açıklamıştı.

        12

        Vahapoğlu, hamileliğinin 6. ve 26. haftasında çekilen karelerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        13

        26. HAFTA POZU

        Vahapoğlu, paylaşımına, "Hamilelikte başlangıç 6. haftadan şimdi 26. haftaya... Hamilelik sürecinin 9 ay (40-42 hafta) gibi olması, hem bebeğin gelişimi için hem de annenin bu yeni sürece alışması için iyi. Özellikle karnının bu kadar büyümesine kadının belli bir süreçte alışması gerekiyor. Mucizevi, kutsal, doğal, dişi..." notunu düşmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ