Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Ece'den 'öpüşme' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Eda Ece, katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. Öpüşme sahneleri hakkında açıklamalarda bulunan Ece, "Öpüşmeyi fiziksel olarak sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

        2

        "ÖPÜŞMEYİ HİÇ SEVMEM"

        Kendisine daha önce verdiği bir röportajda yaptığı "Öpüşmeyi sevmiyorum" lafı hatırlatılan Ece, "Normalde de mi sevmezsin öpüşmeyi?" sorusuna "Hiç sevmem" yanıtını verdi.

        3

        "BİR PARTNERE İHTİYACIM YOK"

        Ece, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öpüşme sahnesini oynamıyor değilim, oynadım. Aşk oynamayı da sevmiyorum. Bir partnere, bir öpüşmeye ihtiyacım yok; kendi kendime rollerimi sevdirdim" ifaedlerini kullandı.

        4

        "ROL NE GEREKTİRİYORSA ONU YAPIYORUM"

        "Öpüşmeyi fiziksel olarak sevmiyorum" diyen Ece "O rol ne gerektiriyorsa onu yapıyorum. Bunun pazarlığına girmiyorum" şeklinde konuştu.

        5

        "UTANMAZ BİR ÇOCUKTUM"

        Öte yandan oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise şu açıklamaları yapmıştı:

        Küçükken çok utangaç bir çocuk değildim. O yüzden hocalarım bana bir rolü vermekten çekinmezdi. Hep başrol, hep sahne önü... Utanma, arlanma olmayan bir çocuktum. Direkt çıkıp oynuyordum. Tam tersine, yaşım büyüdükçe biraz sansürlü olmaya başladım. Yeni yeni onlardan sıyrılıyorum. İçimden ne gelirse yapıyorum artık.

        6

        "BU HUYUMU YAŞLI BULUYORUM"

        En az bilgim olan konu müziktir. Bu huyumu biraz yaşlı buluyorum. Arabada bile bir belgeseli bağlar dinlerim, her konuda bilgi almayı severim çünkü. Klasik müzik falan olunca kendimi daha dingin hissediyorum. Onun harici müzikle biraz mesafeliyim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ