Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ego dizisi konusu nedir ve gerçek hikaye mi? FOX TV Ego dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ego dizisi uyarlama mı?
        1

        Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği için geri sayım sona erdi. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı Ego dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor. İşte Ego dizisi konusu ve oyuncuları...

        2

        EGO DİZİSİ OYUNCU KADROSU

        Ego dizisinin oyuncu kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

        3

        EGO DİZİSİ KONUSU NEDİR?

        Geçtiğimiz akşam yepyeni tanıtımı yayınlanan ve yeni tanıtımıyla da çok konuşulan dizide; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan'ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır.