Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkan ve yeni yönetim seçildi. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, GYODER'in yeni başkanı seçildi. Yetgin, "Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişiminde çok önemli bir rol oynayan GYODER, sektörde değişime imza atmaya devam edecek" dedi.

Genel Kurul’a katılan üyelere, gerçekleştirdikleri önemli çalışmaları anlatan GYODER 2013-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ise şu açıklamalarda bulundu:

"Son derece verimli geçen bu faaliyet dönemlerimiz ile GYODER, sektörde çok daha güçlü ve etkili bir konuma geldi. Yönetim Kurulumuzun vizyon ve deneyimleriyle, ayrıca üyelerimizin de destekleriyle, sektördeki değişim ve dönüşümün mimarı olduk. Geniş katılımlı, geniş tabanlı bir yapı oluşturulup, her ölçekli bölgeden, her sektörel disiplinden temsilcilerin, yönetimde ve komitelerde bulunması ve onların bilgi ve deneyiminden yararlanılması gerekiyor. Yönetim, sürekli kendi performansını ölçecek işler yapmalı. Kendine yeni hedefler koymalı ve bu hedeflere ulaşıp ulaşamadığını sorgulamalı. Sektör için ‘Dostlar bizi işte görsün’ kabilinden zirveler, toplantılar değil, daha kalıcı işler yapılmalı. Konferanslar, raporlar, toplantılar, seyahatler her zaman ihtiyaca göre düzenlenmeli. Yönetim, beklenmedik olaylar karşısında acil pozisyon alma dinamizmine sahip olmalı" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ