Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam 'Aikido yönetim sanatlarına feyz olan bir branş.' - İş-Yaşam Haberleri

        Ahmet CİRİK / AHT

        Nevşah Fidan Karamehmet FEA (Farklı Eğitimler Akademisinin ) düzenlediği 7. Toplantıya katıldı. Toplantıda üyelere Nefes teknikleri konusunda eğitim verdi. Karamehmet'in nefes alanında kendi geliştirdiği uygulamalar eğitim alan üyeler ve eğitime katılanlarda terapi etkisi yarattığı gözlemlendi.

        Ciner Holding İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ataman Farklı Eğitimler Akademisi'nin çalışmaları kapsamında Gönen Otel'de "Ortak akıl ekibinin üyesi olmak için Aikido ile birbirimizden öğreneceklerimiz var" konulu özel bir eğitim verdi

        Türkiye'de kendi alanında uzmanlaşmış iş kariyeri ve konusunda söz sahibi kişileri ve kurumları biraraya getiren Farklı Eğitimler Akademisi (FAE) 7. toplantısını Gönen Otel'de yaptı.

        Akademinin düzenlediği seminerler kapsamında FAE kurucu ortaklarından Erkan Ataman "Ortak akıl ekibinin üyesi olmak için Aikido ile birbirimizden öğreneceklerimiz var" konulu özel bir eğitim verdi.

        Aikido ile iş hayatının benzerliğine dikkat çeken Ataman "Aikido yönetim sanatlarına feyz olan bir branş. Bu sporda temel esas merkez noktasına odaklanmak, merkez noktasını takip edebilmektir. Rakiplerinizi stratejik bakış açısıyla ve işletme yönetimiyle iyi analiz edin. Uygulayacağınız streteji planları uyumlu ve yalın olsun. Önemli olan doğru zamanda doğru stratejiyi kullanabilmektir. Aikido, bu stratejileri ve kullanımlarını öğretir. Çalışan kişiye kazandırdıklarının en başında farkındalık ve duruma uyum sağlayıp ona uygun olan reaksiyonu verme yetisi vardır." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ