Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil 35,7 milyon dolarlık Ferrari'yi Messi almamış - Otomobil Haberleri

        HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Geçtiğimiz hafta Paris'te yapılan bir açık artırmada satılan 1957 model Ferrari 335 S Spider Scaglietti, 35.7 milyon dolarlık değeri ile dünyanın en pahalı otomobili ünvanını kazanmıştı.

        Daha müzayedeye çıkmadan aylar önce konuşulmaya başlanan, ihale sonrası da rekor fiyata satılan otomobilin sahibinin kim olduğu merak ediliyordu.

        MESSİ İLE RONALDO DA TEKLİF VERDİ AMA...

        Hatta sosyal medya başta olmak üzere açık artırmaya yönelik yapılan haberlerde 1975 model Ferrari'yi Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi'nin satın aldığı yazılmıştı. Ama ne Messi cephesinden ne de müzayedeyi gerçekleştiren firma tarafından bu iddialar doğrulanmadı. Ama edinilen bilgilere göre Barcelona'nın süper yıldızı ihaleye katılanlar arasında yer alıyordu. Hatta Messi'nin yeşil sahalardaki rakibi Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo da aynı ihalede teklif veren isimler arasındaydı. Ve gerçekler geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Otomobili kazanan isim Messi ya da Ronaldo değildi!

        FERRARİ ABD'Lİ KONUT MİLYARDERİNİN GARAJINDA

        Artcurial Motorcars tarafından Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan müzayedede otomobili satın alan ve adı bir devlet sırrı gibi saklanan kişinin ABD'in Ohio kentinden ünlü bir işadamı olan Brian Ross olduğu belirtildi.

        Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Ross, 1989 yılında kurduğu emlak şirketi Ross Development'ın yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. ABD'de konut milyarderi olarak tanınan Ross'un çok geniş bir Ferrari koleksiyoneri olduğu biliniyor.

        DOLAR BAZINDA KUR FARKINA GÖRE İKİNCİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ