Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Peugeot 407 GT Line satışa sunuldu - Otomobil Haberleri

        Yeni GT Line versiyonu ile 407 prestij, konfor ve saf gücünkombinasyonunu sunuyor. Otomatik vites seçeneği ve 2.0 HDi dizel motoru sayesinde 163 hp güç sunan Peugeot 407 GT Line RNEG renkli geniş bilgi ekranı, elektrikli açılır tavanı, Bluetooth telefon kiti, deri döşemesi ve 17” Cosmos tipi alaşımlı jantları ile farklılaşıyor. Peugeot 407 GT Line, kampanyalı fiyatı ile birlikte 20.000 TL’ye 12 ay %0 faiz avantajı ile sunuluyor.

        Peugeot 407 GT Line, son derece güçlü 163 hp son nesil HDi dizel motor ile klasik otomatik (Tiptronic) 6 ileri vites kutusu ile segmenti içindeki en kuvvetli “dizel motor-vites kutusu” kombinasyonlarından birini sunuyor. 6 ileri tiptronik vites kutusu 340 Nm’lik yüksek torku çok verimli bir şekilde yüksek performansa dönüştürüyor.

        407 GT Line ile RNEG geniş (7”) renkli bilgi ekranı, Bluetooth telefon kiti, deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli açılır tavan, 17” Cosmos tipi alaşımlı jantlar, metalik boya standart olarak sunuluyor. GT Line’da bulunan iki farklı iç döşeme kombinasyonu araç içine kalite ve prestij getiriyor. Bej deri döşeme ile bir araya getirilen çift tonlu ön konsol ve kapı iç panelleri ve ahşap görünümlü süslemeler ile koyu gri deri ile bir araya getirilen tek tonlu ön konsol ve kapı iç panelleri ve krom görünümlü süslemeler farklı zevklere hitap ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ