Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Uçakta sosyal medya devrimi - Teknoloji Haberleri

        Sosyal medyaya farklı bir yorum katanHollanda merkezli KLM Havayolları’nın başlattığı yeni uygulamayla yolcular check-in sırasında Facebook ve Linkedin profillerini birbirine açabiliyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sayede iş dünyasından insanlarla tanışma ya da yeni arkadaşlar edinme şansı buluyorlar.

        Bu uygulama şu anda sadece Amsterdam uçuşlarında kullanılabiliyor. Online check-in’lerde ya da uçuşa bir saat kala sadece yolculuk sırasında aktif edilebiliyor.

        Air France-KLM Akdeniz Bölge Müdürü Stefan Tolga Gümüşeli, Türkiye’den Amsterdam’a uçuşlarda da kullanıma açılan bu uygulamayı özellikle çalışanlar ve Y kuşağının tercih ettiğini söyledi. Gümüşeli, “Bu uygulama aynı KLM uçuşunda seyahat eden, ilginizi çekebilecek kişileri bulmanıza imkan tanıyor.

        Facebook, Google+ ve Linkedin profil bilgilerinizi paylaşarak, diğer katılımcı yolcuların bilgilerini ve nerede oturduklarını görebiliyorsunuz. İş bağlantısı kurmak için de bir fırsat. Linkedin profilini açmışsa iş bağlantısı, Facebook bağlantısını açmışsa farklı profillerle tanışmak isteyenler için bir seçenek oluyor” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ