Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Turkcell Teknoloji Zirvesi ne zaman düzenlenecek? - Teknoloji Haberleri

        Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliği Turkcell Teknoloji Zirvesi, 9 Mart günü Haliç Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere 8. kez kapılarını açıyor. Zirve 50’nin üzerinde oturumda yaklaşık 100 fikir önderi ile 7 binden fazla davetliyi bir araya getiriyor.

        Türkiye’nin marka etkinliği haline gelen Turkcell Teknoloji Zirvesi, 2010 yılından bu yana düzenleniyor. Bu sene 4.5G’nin hemen öncesine alınan zirvede “gelecek” ve “değişim” konuşulurken, Turkcell farkıyla 4.5G’yi ilk kez test edecek katılımcıları çeşitli sürprizler bekliyor.

        Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması ile açılacak zirvenin dünyaca ünlü konuşmacıları arasında mucit ve fütürist Brad Templeton, uzay turisti ve iş kadını Anousheh Ansari, ekonomist ve araştırmacı Richard Dobbs yer alıyor.

        Zirveye gelenler 4.5G’nin yanı sıra Turkcell’in “akıllı” konseptindeki pek çok hizmet, ürün ve servisini deneme fırsatı bulurken, kendi ilgi alanlarında çeşitli workshoplara katılabilecekler.

        Geleceğin teknolojisine yön veren Turkcell, kurumsal müşterilerini, iş ortaklarını ve dünyanın en önemli fikir önderlerini Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde buluşturuyor. Teknoloji dünyasının, yaratıcı ortamlarda birbiriyle fikir alışverişinde bulunarak gelecek döneme ışık tuttuğu Turkcell Teknoloji Zirvesi, bu yıl 9 Mart günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

        Yurtiçi ve yurtdışından, iş ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliği Turkcell Teknoloji Zirvesi, 50’nin üzerinde oturumda yaklaşık 100 kanaat önderini 7 binden fazla katılımcıyla bir araya getiriyor. Konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katılacağı zirvede; sanayici ve işadamları, iş dünyasının liderleri ve kendi işinin patronları, akademisyenler, girişimciler, bilgi teknolojileri dünyasında çalışan profesyoneller, teknolojiyi kullanarak işinde fark yaratanlar kendi başarı hikâyelerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

        GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRENLER TEKNOLOJİ ZİRVESİ'NDE

        Turkcell’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve Türkiye’nin marka etkinliği haline getirdiği Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin 8.’si gerçekleştiriliyor. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması ile açılacak zirvenin ana konuşmacıları arasında dünyaca ünlü isimler yer alıyor. Aynı zamanda mucit ve fütürist olan Singularity Üniversitesi Bilişim ve Network’ler Başkanı Brad Templeton, “Hem Oto Hem Mobil” başlıklı bir konuşmaya imza atacak. Konuşmasında ilerlemeyen trafikte acımasızca ilerleyen zamana ve akıllı otomobillere değinecek.

        McKinsey Global Institute Direktörü Richard Dobbs, iş dünyasının yakından tanıdığı ünlü bir ekonomist ve araştırmacı. Panelde “Bu Öyle Böyle Bir Değişim Değil!” başlığıyla yönetici ve liderlerin, varsayımlarını ve içgüdülerini sıfırlaması, eski dünyaya ait zırhlarından kurtulması gerektiğine dikkat çekerken, yeni dünyayı şekillendirecek güçlerin altını çiziyor.

        İLK KADIN UZAY TURİSTİ ANOUSHEH ANSARİ İLE UZAYDA YOLCULUK

        Zirvenin en renkli isimlerinden biri de Prodea Systems Kurucusu ve CEO’su Anousheh Ansari ilk kadın uzay turisti kimliğiyle ön plana çıkıyor. “Uzay Yolcusu Kalmasın!” başlıklı konuşmasında çocukluk hayali olan uzay seyahatini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Bilim ve teknolojiye büyük yatırım yapan Ansari’nin nefes kesen hayat hikayesini zirvede kendi sesinden dinlemek için geri sayım başladı.

        4.5G HIZIYLA AKILLI ÜRÜNLER TEST EDİLEBİLECEK

        1 Nisan 2016 itibariyle geçilecek 4.5G’nin hemen öncesinde yapılacak zirvede “gelecek” ve “değişim” konuşulurken, katılımcılar Turkcell farkıyla 4.5G’yi ilk kez test etme imkanı yakalayacaklar. Turkcell, zirveyi ziyaret edenler için renkli sürprizler de hazırlandı. Zirveye gelenler 4.5G ile birlikte hızın doruklarına ulaşırken Turkcell’in “akıllı” konseptli pek çok hizmet, ürün ve servisini de deneyebilecekler. Akıllı Ev, Akıllı Okul, Akıllı Ofis, Akıllı Enerji, Araç Takip, Ekip Mobil uygulamalarından Turkcell Müzik, Turkcell TV+, Turkcell Dergilik, BIP, Tam Burada, SağlıkMetre servislerine tüm ihtiyaçların karşılanabildiği hizmetler yerinde incelenebilecek.

        İş ve teknoloji dünyası yöneticileri ve çalışanları kendi yetenek ve hayal güçlerine göre kariyer ve kişisel gelişimlerinde yararlı olabileceğini düşündükleri Teknoloji Zirvesi’ne özel hazırlanan workshoplara da katılabilecekler. Haliç Kongre Merkezi’nin Kuleli kısmında gerçekleştirilecek çalışmalar arasında “Geleceği Yazanlar”, “Girişimciler”, “İş Ortakları” ve “Akademi” workshopları yer alıyor.

        TEKNOLOJİ ZİRVESİ CANLI YAYINDA

        Ziyaretçiler Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne özel hazırlanan uygulama sayesinde program akışını ve oturumları akıllı telefonları ve tabletleri üzerinden rahatlıkla takip edebilecekler. Bunun için Teknoloji Zirvesi uygulamasını indirmeleri yeterli olacak. Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne katılma fırsatı bulamayanlar etkinliği gün boyunca Twitter’da #TeknolojiZirvesi etiketi ile takip edebilecek. Ayrıca oturumları ve röportajları www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden etkinlik boyunca canlı olarak izleyebilecekler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ