Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Uber, referandumda oy kullanacak vatandaşları ücretsiz taşıyacak! Uber'den ücretsiz taşıma! - Teknoloji Haberleri

        Geçtiğimiz günlerde İtalya'da yasaklanmasıyla bir kez daha gündeme oturan Uber, ülkemizde yapılacak 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu sebebiyle seçim günü oy kullanacak olan Uber kullanıcılarını ücretsiz olarak taşıyacağını duyurdu.

        Bazı etkinliklerde de ücretsiz taşıma hizmeti sunan popüler taşımacılık servisi Uber, 16 Nisan Pazar günü yapılacak anayasa değişikliği referandumu için oy kullanmaya gidecek olan vatandaşları, 30 TL'ye kadar 05:00 - 23:59 saatleri arasında 2 kez ücretsiz olarak taşıyacak.

        Hizmeti kullanmak isteyen Uber kullanıcılarının, UberXL araçlarını çağırırken ödeme ekranında yer alan "Promosyon Ekle" sekmesine "REFERANDUM" promosyon kodunu eklemeleri yeterli oluyor.

        REKLAM

        REFERANDUM promosyon kodu yolculuk esnasında geçerli değil. Kullanıcıların promosyon kodunu yolculuk başlamadan önce araç çağırırken kullanması gerekiyor. Uber'in sunduğu ücretsiz taşıma servisi, yalnızca UberXL araçlarında geçerli. Yani UberTaksi servisini kullanan yolcular bu hizmetten faydalanamıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ