Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem EKPSS sonuçları açıklandı! ÖSYM sonuç ekranı ile 2022 EKPSS sınav sonuçları SORGULA
        1

        24 Nisan'da gerçekleştirilen EKPSS sınavına giren adaylar EKPSS sınav sonuçları için bekleyişteydi. ÖSYM takvimine göre 20 Mayıs'ta açıklanması beklenen EKPSS sonuçları sürpriz bir hamleyle bugün açıklandı. Adaylar EKPSS sonuç sorgulama ekranını araştırıyorlar. İşte EKPSS sınav sonuçları sorgulama ÖSYM sonuç ekranı ile tıkla öğren!

        2

        EKPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

        24 Nisan 2022 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2022-EKPSS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

        Adaylar, sınav sonuçlarına 18 Mayıs 2022 tarihinde saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

        3

        EKPSS SONUÇLARI SORGULAMA

        Sınav ve yerleştirme sonuçları, adayların adreslerine postalanmayacaktır. Adaylar, sınav ve yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

        EKPSS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ