Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ŞAŞIRTAN VEDA | Survivor kim elendi, adadan kim gitti? 16 Şubat son bölüm Survivor kim elendi ve hangi yarışmacı veda etti? Survivor elenen yarışmacı
        1

        Survivor All Star 2022'de dün akşam ki konseyde adaya veda eden isim belli oldu. Survivor eleme adayları bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası belli oldu. Survivor'da bu hafta potada Atakan, Evrim, Aşkım ve Ezgi yer alıyor. SMS oylaması sonucunda yarışmaya veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 16 Şubat Survivior elenen yarışmacı SMS oyları belli oldu. Peki, Survivior kim elendi? İşte emrak edilen soruların cevabı...

        2

        SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununun kazananı Ünlüler takımı oldu. Ünlüler, turuncu evde ödül olan patates kızartmasının keyfini çıkarttı.

        3

        SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

        Survivor All Star'da haftanın eleme adayları yapılan oylama sonucunda Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi oldu

        4

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 16 ŞUBAT 2022

        Survivor'da bu hafta aday konseyinin ardından yarışmaya veda eden isim Ezgi oldu. Ada konseyinde SMS sonucuna göre Survivor'dan elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

        5

        SURVIVOR EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR?

        Milli Cimnastikçi olan Ezgi Hocaoğlu, 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi aldı.

        6

        Survivor Ezgi, 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

        Ezgi Hocaoğlu, Survivor 2020'ye 14 Mart'ta katıldı. 19. bölümde dokunulmazlık oyunu öncesinde Survivor'a dahil olan Ezgi, Ünlüler takımına katıldı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ